IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 февруари

16 февруари 2019 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Посветете днешния ден на близките си. Ако отдавна не сте се виждали с родителите си или други възрастни роднини, погрижете се за тях и им обърнете внимание. Не напомняйте за стари противоречия. Днес едва ли ще намерите правилното решение.

Телец

Кратко пътуване ще ви постави в благоприятна ситуация. Ще се окажете на точното място в подходящия момент. Ще се срещнете с хора, които ще ви подскажат конструктивно решение на стара тема или ще ви дадат важни сведения. Днес ще извлечете полза даже от неформалните разговори.

Близнаци

Занимайте се с уреждането на финансовите си въпроси. Прегледайте наличностите и спешните платежи като данъци, застраховки, лихви по просрочени задължения. Обсъждайте покупките със семейството. Не е изключено да намерите търсената от вас стока без изобщо да излизате от дома, по интернет, при това доста по-изгодно.

Рак

Ако спазвате правилата и проявите толерантност към хората от най-близкото си обкръжение бихте могли да изгладите някои съществуващи противоречия. Да намерите компромисно решение на ситуации, които не са ви приятни и напрягат обстановката. Не сте в благоприятна позиция да налагате мнението си.

Лъв

Не е желателно да започвате нещо ново, но ще е полезно, ако обсъдите неяснотите по проекта, който се готвите да стартирате с приятели или колеги, на които имате доверие. Отделете част от времето лично за себе си, за здравето, външния си вид, духовните необходимости, неформалните занимания. Избягвайте активните контакти със съседите.

Дева

Подреждайте непосредствения си график с умерен оптимизъм, а с дългосрочни планове не се занимавайте изобщо. Близък приятел ще ви потърси, за да обмените опит за занимания или дейности, в които сте вещи. Съобщавайте само факти без да подсказвате решения, оставете му правото на избор.

Везни

За да постигнете целите си са нужни няколко условия. Първото е да ги формулирате ясно. Второто да сте дисциплинирани, организирани, самостоятелни, отговорни и да проявите уважение към хората, от които зависи работата ви. Не забравяйте и добрия външен вид, който ще ви отвори повече от една врата.

Скорпион

Като цяло денят ви ще е успешен, но без изненади в положителна посока, което означава че ще постигнете основните си цели, но няма да напреднете стремително. Ако имате намерение да търсите съдействие помислете дали и как бихте могли да се реванширате. Ситуацията ще е достатъчно ясна, за да можете да си направите правилни заключения.

Стрелец

Желателно е да общувате само с близките си и да преценявате кои теми да обсъждате и кои да запазите в тайна. Ако изненадващо ви поканят на парти със стари приятели информирайте се за останалите присъстващи. Не е изключено да се натъкнете на личности, с които ви свързва стара вражда.

Козирог

Не позволявайте да ви провокират със заядливи въпроси. От вас зависи с кого искате да разговаряте и с кого – не. Запазете дистанция и общувайте в рамките на добрия тон без да позволявате да се прекрачва границата на официалността. Оттеглете се в мига, в който усетите нотки на агресия в поведението на околните.

Водолей

Захващайки се с конкретна дейност (уж безобиден битов ремонт или нещо подобно) ще попаднете в ситуацията „къде го чукаш, къде се пука“. Една авария ще повлече след себе си друга, тя трета и така ще се наложи да промените цялата си програма за деня. Хубавото е, че благодарение на опита си ще успеете да оправите нещата изцяло.

Риби

Следвайте интуицията си и ако се натъкнете на някакви ограничения, приемете ги като предупреждение, което ви предпазва от неприятности. Обаждане или среща с приятел ще ви зарадва. Ще чуете комплименти за себе си и постигнатото до момента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари