IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 февруари

17 февруари 2019 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сутринта ще ви „събудят“ с неприятни новини, свързани с роднини. Ситуацията може да се окаже леко стресираща. Отделете време за спорт или контакт с природата. Само по този начин ще стабилизирате емоционалното си състояние.

Телец

Каквито и ангажименти да сте поели, постарайте се да ги изпълните предобед. След това обстановката в семейството може да стане „взривоопасна“ и да се наложи да въдворявате ред. Вечерта се посветете на хобито си.

Близнаци

Непредвидени събития може да ви принудят да участвате активно в някакви дейности, вместо да си отпочивате. Ще се справите по-бързо, ако си създадете оптимална организация. Бъдете внимателни, ако сте си наумили скъпа покупка, може да се окаже, че финансите ви са недостатъчни.

Рак

Прекалено сте вглъбени в себе си и мнението на околните няма да ви направи никакво впечатление. Общувайте само с хора, които ви познават добре и възприемат спокойно подобни ваши настроения. Въздържайте се от рискови финансови уговорки.

Лъв

Позволете си пасивна почивка предобед. Наспете се, занимайте се с външния си вид. Физическият комфорт ще ви помогне да постигнете физическо равновесие. Вечерта преживяванията ще са интензивни и свързани с непредвидено развлечение.

Дева

Настроението ви ще е оптимистично, ще се чувствате сигурни в себе си без да си давате сметка за причините. През деня ще се справите с поредица дребни задачи, за които няма да са ви нужни особени усилия. Не приемайте предложение на приятели за развлечение, граничещо с авантюра, колкото и ясни да ви изглеждат нещата.

Везни

Не се отклонявайте от първоначалните си идеи. Направете каквото сте си наумили и не се подвеждайте по „оригинална“ идея за прекарване на свободното време. Особено ако е свързана с пътуване и ако идва от децата ви или по-млади роднини. Ще е свързана с досаден инцидент.

Скорпион

Обстановката ще е спокойна и ще се отрази благоприятно на творческия ви потенциал. Ще можете да се справите със занимания, които предишните дни са ви затруднявали. Инцидентите ще са много повече комични, отколкото трагични и ако реагирате с чувство за хумор ще можете да се позабавлявате, вместо да правите дълбокомислени анализи и да съжалявате за случилото се.

Стрелец

Постарайте се да довършвате започнатото. С каквото и да се захванете спазвайте правилата за безопасност при работа. Някои предишни преживявания ще ви напомнят кога трябва да сте изключително предпазливи, за да не се получи, че сте си „изгорили къщата, за да подпалите плевнята на съседа“.

Козирог

Настроението ви е нестабилно и почти през целия ден ще сте неспокойни и раздразнителни. Опитайте се да не създавате словесни битки с близките си и особено с децата. Вместо да приемат забележките ви, по-скоро ще се настроят срещу вас. Необходимо ви е малко уединение, осигурете си го, ще се почувствате много по-добре.

Водолей

Предположението ви, че ще можете да използвате днешния ден по лични предпочитания ще се окаже неосъществимо. Ще се наложи да се включите в някои инициативи на близките си, за да запазите мира в семейството, но не се преуморявайте излишно. Вечерта вероятно ще сте в приятна компания и ще се чувствате прекрасно.

Риби

Времето предобед ще е лишено от неприятни емоции. Няма да има и причини за бързане, ще можете да разполагате със себе си както ви е удобно. Следобед е възможно да ви изненадат с неприятни новини. Проверете истинността им преди да се ориентирате към активни действия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари