IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 февруари

18 февруари 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се появят възможности за изява, за които отдавна мечтаете. Действайте решително. Вслушвайте се в препоръките на по-опитни колеги, те ще ви спасят от интриги. Обсъждайте покупките с близките си, за да не предизвикате недоволството им.

Телец

Успешен ще е денят, ако организирате работата си последователно и не „преливате от пусто в празно“. Някой ще ви припомни случка от миналото, която е важна за вас и която от своя страна ще ви подскаже решение на актуален въпрос. Ако се наложи да се занимавате с чужди грешки направете го публично и без остри критики.

Близнаци

Ще се налага по-често да импровизирате, отколкото да следвате утвърден график. Проявете последователност, ако искате да напреднете. Отстоявайте позициите си без излишни емоции. Не си губете времето с дреболии.

Рак

Постарайте се да не повтаряте стари грешки. Следобедът е по-подходящ за интелектуални занимания, тогава възможностите ви за концентрация ще са по-изявени. По-възрастен колега ще ви подскаже идея, която след време ще се окаже много полезна.

Лъв

Началото на деня ще е свързано с някаква неприятна изненада. Ще се наложи да вземете сложно решение, което ще се отрази и на други хора, но няма да ви е ясно как те ще го възприемат. Ще се натъкнете на затруднения, опитвайки се да въведете някаква промяна.

Дева

Не е подходящо да започвате седмицата с трудоемки задачи. Ако е възможно да се придържате към по-умерено темпо, то направете го. Прегледайте разходите си. Някои от тях не са задължителни и ако ги избегнете, ще подобрите значително финансовото си положение.

Везни

Настроението ви в началото на деня ще е оптимистично, но за кратко. Първата неприятна изненада ще е, че се налага да се откажете от собствения си график и да се насочите към други занимания. Запазете спокойствие и бъдете старателни. Втората изненада ще е приятна, работата ви ще получи висока оценка.

Скорпион

С повечето задачи ще се наложи да се справите самостоятелно, но след като ги завършите ще се убедите, че така е било по-добре. Близките ще ви зарадват с предложение за кино, театър или друго забавление с духовна насоченост. Не отказвайте под предлог, че е скъпо. Ще лишите себе си от едно удоволствие, а тях от усещането, че са направили нещо прекрасно.

Стрелец

Първите новини за деня ще са свързани с творческите ви изяви. Не е изключено да ви предложат участие в група, занимаваща се със самодейно изкуство. Въздържайте се от прекалени претенции спрямо колегите си. Работата, свършена днес, ще донесе резултати малко по-късно.

Козирог

На работното място още от сутринта ще назрее конфликт, с който само вие ще съумеете да се справите. Предлагайте компромисни решения, но не забравяйте и за собствените си интереси. Не съжалявайте, ако се наложи да направите допълнителен разход, свързан със здравето ви, ще е с дългосрочен ефект.

Водолей

В случаен разговор, с типичния си шеговит стил, ще подтикнете събеседника към откровеност и ще ви съобщи мнението на други хора за вас. Може да не ви хареса, но не бързайте с обясненията. За текущата работа разчитайте на фантазията си и ще си осигурите самостоятелност.

Риби

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно, но почти през целия ден ще общувате с хора, които са ви приятни и присъствието им ще ви се отрази положително. Ще имате и възможност да възстановите приятелска връзка, прекъсната преди време. Колективната работа е за предпочитане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари