IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 февруари

19 февруари 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предобед ще сте по-вдъхновени, с по-силно въображение и ще получите добри резултати, ако се отдадете на занимания, изискващи творчески подход. Възможностите да разполагате с времето си ще намаляват с напредването на деня и от ранния следобед до вечерта ще ви затрупат с конкретни практически задачи, които няма да има начин да избегнете. В състояние сте да се справите и е по-добре да не ги отлагате.

Телец

Намалете инициативата. От време на време ще можете да се откъсвате от рутинните занимания, да си позволите малко отдих, издирване на актуална информация по въпросите, които ви интересуват, да направите нещо нестандартно, но полезно. Ще повишите ефективността си и всички ваши усилия ще дадат много по-добри резултати.

Близнаци

Анализирайте обстановката и обръщайте внимание на позициите на хората, с които работите. Ще се наложи да се съобразите с нечие конкретно мнение без човекът, който го дава да има управленски функции. Съвсем скоро ще разберете, че решението ви е било правилно.

Рак

Текущата работа ще ви отегчи още в първите часове на деня. Обърнете внимание най-много на задачите, имащи практическо приложение. Следобед може да се наложи да предприемете кратко пътуване, което от една страна ще ви разнообрази, от друга ще ви даде възможност да оформите техническите параметри на нов проект.

Лъв

Разпределението на времето и задачите ще може да се осъществи почти изцяло според личните ви предпочитания. Ще имате и възможност да обърнете внимание на себе си, на външния си вид, здравето, духовните предпочитания. Усещането за самостоятелност ще подобри и настроението, и самочувствието ви.

Дева

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази на ефективността ви. Ориентирайте се към дейности, изискващи сръчност, майсторство и индивидуален подход. Ще си осигурите сътрудничество, ако не сте прекалено критични и мнителни. Ще ви помолят за услуга от личен характер, преценете дали сте в състояние да се отзовете.

Везни

Началото на деня ще е свързано с добра новина, подсказваща нови перспективи за развитие. Приемете я без прекален ентусиазъм, особено ако не идва от прекия източник, а чрез „трето лице“. Съсредоточете се към обичайната си работа и не обсъждайте възможността да се заемете с нещо ново и непознато.

Скорпион

Идеите ви са интересни, но възможностите за реализацията им ще са доста ограничени. Заемете се с практическите задачи, чиито резултати ще видите веднага и ако не сте доволни, ще можете да ги коригирате. За творчески дейности е най-благоприятно времето привечер.

Стрелец

Предобед по благоприятно стечение на обстоятелствата ще попаднете на собствени стари грешки, които ще успеете да коригирате без да станат публично достояние. След това ефективността ви ще намалее и даже за елементарни задължения ще са ви нужни повече усилия от обикновено. Независимо от това, ще можете да сте доволни, че резултатите са плод на собственото ви трудолюбие.

Козирог

С някои ваши занимания ще се натъкнете на затруднения. Не настоявайте излишно. Ако има начин да ги отложите във времето ще установите, че така е било по-добре. Следобед всичко, с което се захванете ще се получава според първоначалните ви предположения, работата ви ще е успешна. Не тръгвайте на път в тъмната част на денонощието.

Водолей

Колкото по-бързо свършите работата си, толкова по-добре. Изненадващо ще ви възложат друга, по-спешна, за която ще се наложи да се захванете незабавно. Ще ви е много по-лесно, ако знаете че нямате „висящи“ задължения. Вечерта е възможно да ви поканят на импровизирано парти, не отказвайте.

Риби

Слънцето навлиза във вашия знак и ще се отрази на кондицията ви като цяло. Ще сте много по-интуитивни, по-наблюдателни, но и по-целенасочени. Колегите ще ви предложат сътрудничество, което ще ви позволи да изгладите някои съществуващи към момента противоречия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари