IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 февруари

23 февруари 2019 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Възможни са проблеми, свързани с уреждане на финансов въпрос. Контролирайте емоциите, не търсете съдействие, самостоятелно ще си свършите работата по-добре. Преценявайте изказванията си, за да не навредите на любовните отношения. Част от получената информация ще ви помогне да реализирате промяна в социалния си статус.

Телец

В благоприятна позиция сте. Предложенията ви ще бъдат приети, а инициативата ви – одобрена. От вас зависят както настроението, така и заниманията на хората от най-близкото ви обкръжение, които ще са готови да следват примера ви. Занимавайте се с каквото ви харесва, освен с уреждане на финансови въпроси.

Близнаци

Ако ви предложат да участвате в кратко пътуване с опознавателна цел не отказвайте. Спазвайте правилата, особено ако предстои да шофирате. Ще получите приятен подарък точно от човек, от когото най-малко очаквате. Въздържайте се от каквито и да било експерименти, ще си създадете неприятности.

Рак

Контактите ви ще са интензивни, а част от тях по стечение на обстоятелствата ще са и делови. Постарайте се да не закъснявате за срещите си. Не е изключено да се натъкнете на прояви на агресия, които ще изострят чувствителността ви. Независимо от всичко е желателно да се въздържате от критични забележки.

Лъв

Избягвайте контактите с непознати и се въздържайте от скъпи покупки. Ако непременно сте си наумили да направите такива, то използвайте възможностите на интернет, които ще ви спестят документални грешки. Ще научите, че човек, който преди време е постъпил с вас несправедливо е получил своето възмездие, но новината няма да ви зарадва.

Дева

Отношенията и разговорите с близките днес може да са доста напрегнати. Те ще са прекалено емоционални и няма да се вслушват в разумните ви съвети, а вие ще сте прекалено критични и в известна степен ще се опитвате да ги манипулирате. Мислете бързо и действайте самостоятелно, ако искате да избегнете досадните диалози.

Везни

Заниманията ви днес ще са предимно интелектуални, но не е желателно да им се посвещавате за целия ден. Отделете част от времето за почивка и любими занимания. Изказване на близък ще ви разочарова и ще се замислите дали си заслужава да поддържате връзката.

Скорпион

Контактите ви днес ще са предимно виртуални, но не се впускайте във флиртове и измислени любовни обяснения. Включете се в групи по интереси, ще научите последните новости в предпочитаната от вас област. Не са изключени противоречия с любимия човек заради неуредени битови въпроси.

Стрелец

Лек мързел ще ви завладее още от сутринта. Най-вероятно ще чуете упреци от близките си и може дори да се наложи да отмените някои свои срещи. Не се оправдавайте, ако не сте изпълнили обещанията си. Всеки има нужда от почивка, назовавайте нещата с истинските им имена и ще получите частични доказателства за съчувствие.

Козирог

Един от успешните ви дни. Сякаш всичко ще се подрежда според желанията ви. Първоначално ще получите неголяма парична сума, която преди време сте дали назаем, а след това, по настояване на приятел, ще попаднете в компания, където някои от присъстващите ще ви впечатлят. Няма гаранция, че ще създадете трайна връзка, но пък добре ще се позабавлявате.

Водолей

Предварителните ви очаквания за уреждане на финансов проблем ще се окажат неприложими. Стар приятел ще се опита да ви помогне споделяйки опита си, но не забравяйте, че да сте информирани е едно, а да намерите правилното решение е съвсем друго. Може би „ключът от загадката“ се крие в прилагането на нов, нестандартен подход.

Риби

Динамичен ден, в който ще се справите с всичко, с което се захванете. Резултатите ще ви ентусиазират и заредят със самочувствие. Не се опитвайте да въздействате на околните, да ги „превъзпитавате“ или да им натрапвате предпочитанията си. Реакцията им ще ви подейства като „студен душ“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари