IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 февруари

24 февруари 2019 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някой от съвсем новите приятели ще ви изненада с мил жест или проява на привързаност. Не е изключено да усетите и намек за промяна характера на връзката в по-интимно направление. Идеята може и да ви хареса, но помислете как биха изглеждали нещата в по-далечна перспектива, преди да предприемете каквото и да било.

Телец

Избягвайте проявите на егоизъм. Ако искате за известно време да сте сами или да си устроите забавление без компания, то признайте си го честно. Вечерта ще ви съобщят за изгоден вариант да подобрите бита у дома.

Близнаци

Преценявайте много внимателно какви теми за разговор да подхващате, ако в компанията ви има непознати. Невинно на пръв поглед обсъждане може да се превърне в „кутията на Пандора“ и да ви развали отношенията със стари приятели. Висока оценка на услуга, която сте направили преди време ще ви зарадва.

Рак

Близки роднини ще ви търсят за съдействие или съвет. Няма да е лесно да реагирате, защото няма да разполагате с достатъчно време за своите задачи, но все пак се постарайте да не ги разочаровате. По време на пътуване може да присъствате на неприятен инцидент, който да ви натъжи.

Лъв

Някои задължения ще ви изтощят, ще ви се сторят прекалено сложни. Бъдете изключително внимателни по време на пътуване, също така ако работите с електроуреди и на височина. Спазвайте указанията за безопасност, съществуват предпоставки за травма.

Дева

Изненадващо предложение за допълнителна работа срещу заплащане, която можете да свършите в рамките на днешния ден, ще ви накара да промените актуалната си програма. Финансовият приход ще ви зарадва, ще ви мотивира и ще ви дойде съвсем навреме, за разлика от реакцията на любимия човек, която ще е по-скоро неодобрителна.

Везни

Импровизирано пътуване ще се окаже твърде интересно и заредено с много емоции. Комична ситуация ще ви свърже с човек, с когото имате еднакви професионални интереси. Не е изключено случайното запознанство да се превърне в стабилно партньорство.

Скорпион

Прекалено сте чувствителни и склонни да реагирате остро дори на добронамерена забележка. Помислете дали поставяте към себе си същите изисквания, каквито поставяте на околните. Не припомняйте стари спорове, останали без решение. Вероятността да намерите отговор днес е повече от минимална.

Стрелец

Избирайте внимателно стоките, които възнамерявате да купите. Четете указанията и изискванията за употреба, може да попаднете на некачествен артикул. Личност, която от доста време привлича вниманието ви ще покаже нескриван интерес към вас.

Козирог

Съчетанието между прагматизъм и въображение ще ви позволи бързо да довършите занимания, за които до момента не са ви стигнали сили и време. По този начин ще си спестите и финансови разходи. Близките ви ще посрещнат резултатите с истински ентусиазъм и може да им хрумне да ви устроят някаква кулинарна изненада.

Водолей

Работоспособността ви е висока, бихте могли да напреднете осезателно, ако сте достатъчно активни. Заемете се първо с лесните задачи, а за трудните си създайте схема на работа. Не обсъждайте намеренията си, свързани с уреждане на материални въпроси, с когото и да било.

Риби

Подхождате към реалността емоционално, а не рационално. Днес с каквото и да се захванете ще „удряте на камък“ и то не защото ви липсват умения, а защото действате хаотично. Отложете практическите занимания и отделете време за изглаждане на личните и в частност на любовните отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари