IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои мъже са най-добрите гаджета?

26 февруари 2019 15 50

Част 1

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

В днешно време е много трудно да си намериш гадже. За много жени идеалният мъж трябва да бъде красив, със стройна фигура, да е интелигентен, да обича природата и животните, да е богат емоционално и финансово, да притежава чувство за хумор... Всяка жена има определени изисквания, които трябва да покрие онзи, който иска да излезе с нея. Но истината е, че принцът на бял кон от приказките не съществува. Винаги ще се намери някой кусур, важното е двамата да се обичат, да се разбират и да приемат недостатъците на другия.

Според астрологията, има мъже с определени зодии, които са по-подходящи за гаджета. Те създават по-успешни и дълготрайни връзки. Ето представителите на кои зодиакални знаци заемат първите места:

1. Скорпион

Мъжете с тази зодия имат лоша слава на конфликтни личности. Те доста усложняват комуникацията с половинката си, но същевременно са харизматични и доста чувствителни. Ако спечелите сърцето на Скорпионите, вие ще получите тяхната преданост и дълбоки чувства. Те са най-лоялните от всички знаци, което ги прави идеални за връзка. Дори и да имат сложен характер, след като ги опознаете ще откриете, че под повърхността им се крие златно сърце. Скорпионите са искрени и честни и идеалната им половинка ще бъде жена, която не се дразни на това, че ѝ казват всичко право в очите.

2. Близнаци

Мъжете с тази зодия са истински джентълмени. Всичко, което правят, е изпълнено с любезност и уважение. Едно от най-добрите им качества е умението да изслушват другите и способността им да погледнат на всяка напрегната ситуация безпристрастно. Те никога няма да ви наранят или разочароват. Ако започнете да излизате с мъж Близнак, той ще промени мисленето ви и ще ви мотивира за нови успехи.

3. Везни

Мъжете от този знак са най-спокойните от зодиака. Те се стремят да избягват пререкания и винаги действат разумно. Ако все пак им се наложи да защитават половинката или себе си, правят всичко възможно да спечелят. Везните са забавни натури. Те няма да измерват какво сте направили за тях, а ще се раздават за вас без да искат да получат същото. Винаги, когато имате нужда, тези мъже ще оставят ангажиментите си, за да ви помогнат. Те са много популярни сред хората, но не обичат да бъдат център на вниманието.

4. Овен

Мъжете Овни предпочитат да доминират във връзката. Те биват привлечени много повече от жени, които искат да доминират над тях. Може би в тяхно лице виждат човек, който ги предизвиква да покажат какво могат. По-рядко се обвързват със слаби жени, по-скоро търсят такива, с които си приличат. Понякога са самонадеяни и арогантни, но в повечето случаи това е театър, за да „нахранят“ егото си. Щом им се доверите и ги опознаете, ще разберете, че не са чак толкова чепати характери, както много ги определят.

5. Рак

Действията на мъжете, носещи тази зодия, са продиктувани от сърцето, а не от разума. Това ги кара да преследват и се увличат по жени, които не са за тях. Щом намерят подходящата, те я обичат безусловно и постоянно ѝ показват чувствата си. Раците обичат да засипват приятелките си с подаръци. Те са много чувствителни и често си сменят настроенията – нещо, което не всяка жена би приела. Предпочитат да излизат с по-силни и емоционално зрели жени.

Останалите очаквайте утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

1 ( преди 5 години )
Пълни лупости за скорпиона! Единственото вярно, е че са конфликтни! Това са хората с най-лош характер и сърце, ако въобще имат такова! Изневяряват под път и над път, злобни са, само гледат да ти направят мръсно! Бягайте далеч от тях!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар