IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прислужница на Майкъл Джексън призна, че блудствал с момчета

2 март 2019 10 30

Разкри за случващото се зад вратите на „Невърленд“

Източник: Youtube

Източник: Youtube

Бивша прислужница на Майкъл Джексън разкри какво правел той в „Невърленд“. Жената, която била домашна помощница в ранчото в продължение на 4 години, потвърди, че покойният певец осъществявал сексуален тормоз над деца.

Ейдриън Макманъс е свидетелствала по дело срещу Майкъл Джексън през 2005 г. Днес тя разказва подробности за неговите наклонности във филма „Да напуснеш Невърленд“.

Жената потвърждава, че деца живели в имението на поп иконата с дни. През това време тя виждала как Джексън се държи прекалено близко с тях, опипва ги, дори им сваля бельото.

В началото прислужницата се смущавала да разкрие истината за случващото се зад вратите на „Невърленд“, но след като напуснала, събрала смелост да свидетелства срещу Майкъл Джексън.

Официалният трейлър на най-новия филм за живота на легендарния изпълнител вече е факт. Той предизвика остри реакции от страна на роднините на Джексън, които обявиха, че ще съдят неговите създатели. Делото е за 100 млн. долара.

Четете още:

Наследниците на Джако се ядосаха, съдят HBO

Скандално видео с Джако: Коментира насилие над деца

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари