IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да приготвим: Халапеньо бомбички

3 март 2019 06 00

Вкусни и пикантни

Снимка: Wellcometomykitchen

Снимка: Wellcometomykitchen

Необходими продукти:

6 броя люти чушлета сорт Халапеньо

200 грама крема сирене

50 грама гауда, чедър или кашкавал

12 лентички бекон

Начин на приготвяне:

Измитите чушлета се разполовяват на две заедно с дръжките и внимателно се почистват от семките (препоръчваме да ползвате ръкавици).

Така приготвените лодки се пълнят със смес от крема сирене и настърганата гауда(чедър или кашкавал).

Всяко чушленце се увива в лентичка бекон и се запича на силно нагорещена скара докато сирената се разтопят, а беконът започне да цвърчи.

Източник: Wellcometomykitchen

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари