Американка опря до услугите на пластичен хирург в желанието си да прилича на Меган Маркъл. Ксочайтъл Гриър била обсебена до такава степен от това да прилича на херцогинята на Съсекс, че похарчила 19 000 паунда за интервенции.

Жената, живееща в Тексас взела решение да уголеми устните си с филъри, подложила се на операция на носа, сложила си ботокс. По-късно поискала лифтинг, както и липосукция на корема.

26-годишната американка си изгубила ума по съпругата на принц Хари след като родила преди две години. Като майка на три деца, тя изпаднала в депресия, защото не изглежда добре. Тъй като хубавите дрехи и гримът не я удовлетворявали, в един момент тя съобщила на съпруга ѝ, че само пластичната хирургия ще ѝ помогне.

„Чувствам се щастлива, когато се погледна в огледалото. Виждам по-добра версия на себе си“, коментира тя след интервенциите. Според нея приликата ѝ с Меган Маркъл е поразителна.

„Винаги съм харесвала Меган Маркъл. Тя е красива, има класа и много си подхожда с принц Хари“, разказва Гриър, която се опитва да си купува същите дрехи като тези на Меган Маркъл.

„Да желаеш да приличаш на някоя известна личност не е нещо ново. Много хора си мечтаят за това“, коментира д-р Франклин Роуз пред „The Sun“. Според нея една пластична операция поради тази причина им дава по-голяма увереност и самочувствие.

Източник: Instagram