IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 март иде! Какво да не подарявате на половинката си

7 март 2019 09 40

Нов парцал за миене на коридора не е добра идея

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Всяка година по това време мъжете са изправени пред дилема. Първо трябва да вземат нещо на половинките си за 14 февруари, след седмица задължително да потърсят оригинална мартеница, а на всичкото отгоре ги чака и 8-и март. С толкова много празници човек се обърква какво да купи.

На Международния ден на жената всички дами получават цветя. Но за някои едно цвете не е достатъчно. И тогава идва проблемът за мъжете. Някои трудно избират цветя (помнете, че белите рози не са знак за любов, а по-скоро на приятелство), камо ли да тръгнат да търсят бижута, да организират романтични вечери.

Има най-различни ръководства за това какво обичат жените, но колкото и да изчетете, никога няма да сте подготвени на 100%. Със сигурност сте наясно, че е хубаво да поднесете един букет на майка си в знак на признателност за това, че ви е дала живот. Зарадвайте и приятелката си с цвете, но за нея вече може да помислите и за нещо по-така.

Докато се чудите дали да вземете ваучер за масаж или резервирате маса в скъп ресторант, ето няколко неща, с които ще се ориентирате какво задължително НЕ бива да подарявате на половинката си, ако искате да направите добро впечатление.

Изкуствени цветя/бодливи растения

Ако сте се сетили за цвете в последния момент, по-добре не купувайте изкуствен букет от някой квартален магазин. Извинете се или измислете нещо друго. Хората купуват изкуствени цветя, за да декорират дома си или да ги поставят на нечий гроб. Кактуси и всякакви други цветя с бодли също не са добър вариант. Единствено може да купите нещо такова, ако гаджето ви има чувство за хумор и би възприело с усмивка текст от сорта: „Обичам те и с бодли!“. Потърсете естествени цветя, които са откъснати наскоро. Букетът, който ще купите не бива да бъде увехнал или пък замръзнал от студа. Това ще подскаже на любимата ви жена, че не ви е грижа за нея.

Домашни потреби

Колкото и години да живеете с една жена, трябва да знаете, че тя заслужава нещо повече от тиган за палачинки, които приготвя с часове за вас. Дори и да има нужда от нещо за домакинството, не се целете в тази сфера. Ако ѝ трябва нов парцал, купете ѝѝ го на другия ден, докато на 8-и март ѝ подарете ваучер за маникюр, масаж или я заведете на някое прекрасно място. В противен случай тя ще помисли, че искате „да я заробите“ в кухнята за цял живот.

Парфюм

„Взел си ми парфюм?! Че лошо ли мириша?“, би попитала някоя по-емоционална жена, която е възприела подаръка ви по съвсем друг начин. Ако знаете кой е любимият парфюм на дългогодишната ви партньорка, купете ѝ го, но иначе по-добре се спрете на нещо друго, за да не направите лошо впечатление на момичето, с което излизате отскоро.

Неща, които сте подарявали на друга

Всяка жена има своите тактики, за да разбере какво сте подарявали на бившата си. Ако сте приготвили същото колие, което сте дали на Марчето миналата година, бързо променете избора си. Също така не е добре, ако някое гадже ви е върнало подаръка след раздяла и вие го дадете на следващото. Ако държите на жената до себе си, постарайте се да изберете нещо специално за нея.

Електроуред

„Добро утро! Честит празник, скъпа. Стой, аз ще ти направя кафе с новата ни машина. Купих я специално за теб!“. Ако изречете това, не очаквайте жена ви да се зарадва. Електроуред, при това за общо ползване, не бива да присъства в списъка ви с подаръци за този повод. Това е нещо, от което се нуждаете като двойка, а не начин, с който да засвидетелствате обичта си към любимата жена.

Всеки мъж трябва да кара жената до себе си да се чувства обичана и уважавана всеки ден, а не само на Международния ден на жената. Ако искате да бъдете различни, направете нещо по-нестандартно, а не се редете на опашка за червена роза. Каквото и да направите, половинките ви със сигурност ще го оценят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари