IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов, любов, а като я видя без грим я... заряза!

9 март 2019 09 00

Как една среща може да завърши заради пъпки

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Момче остави гаджето си след като го видя без грим. Това е реален случай в САЩ, съобщава Daily Mail.

20-годишното момиче с разбито сърце се оплакало в сайта за запознанства „Reddit“, че след шест срещи отново е само. То обяснило, че недоумява защо момчето не го харесало без грим.

По думите на американката, тя имала пъпки по лицето, бузите и брадичката, затова всеки ден от запознанството ѝ с младежа се стараела да се гримира, за да изглежда по-добре. Когато заминали на пътуване с приятели през уикенда, тя решила да не си слага фон дьо тен и други мазила и видът на лицето ѝ шокирал въпросния човек.

„Първо той не каза нищо, но ме гледаше странно. Когато останахме насаме, той просто ми каза, че не знаел, че имам такова акне. След това той се държа дистанцирано по време на цялото пътуване“, коментира момичето, което желае да остане анонимно.

„Когато ме остави вкъщи вечерта, той каза, че е най-добре да спрем да се виждаме, защото той не ме харесва повече. Накрая той ми посочи, че не бива да подвеждам хората по този начин“, пише още тя в интернет.

Американката обяснява още, че има хормонални проблеми, но акнето по лицето ѝ не е чак толкова стряскащо. Тя получава подкрепа от много жени, но и критика, че подобно на много дами на нейната възраст, тя слага твърде много грим, с което изглежда по съвсем различен начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари