IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените от кои 3 зодии притежават всеки мъж

8 март 2019 15 50

Всеки е луд по тях

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Жените са сложни създания. Колкото и да си мислиш, че ги познаваш, винаги може да те изненадат с нрава си. Това може би ще кажат някои мъже в днешния ден. И ще се окажат прави.

Едни са с пламенен нрав, други са тихи и кротки, трети са романтични, други са авантюристични... В тях бушуват множество емоции и някои са готови на всичко, за да получат за себе си мъжа, по когото си падат.

Както се случва в живота – едни получават всичко, което поискат, докато на други им се налага да се потрудят доста, за да го достигнат.

Според астрологията, има жени с определени зодии, които не страдат от липса на внимание. Те винаги имат по повече от един обожател и дори си играят с чувствата на мъжете. Въпреки това нямат лоши намерения. Просто животът им е низ от забавления и търсят партньор, който да им угажда на прищевките.

Ето кои са те:

Телец

Ако търсите пламенна връзка, то жената с тази зодия е за вас. Казват, че като цяло Телците са „скритите лимонки“ в зодиака. Въпреки че са тихи и плахи, те знаят много добре какво искат от живота и го преследват упорито. Освен това са нежни и обичат да се глезят – нещо, по което си падат някои мъже.

Получили нужното внимание, жената Телец е вярна на мъжа до себе си и всекидневно му показва колко го обича. Разбира се, държи да получава същото в замяна.

Скорпион

Дамите, родени под този знак са дивите в зодиака. Където и да са, те приковават незабавно вниманието на околните с чара си, който може да плени всеки мъж. Скорпионите са страстни и обичат мъжете им да бъдат със силен характер, като тях. Въпреки избухливостта и ревността, която притежават, те са магнит за представителите на силния пол.

Жените Скорпиони определено знаят как да накарат един мъж да ги желае. Сексът с тях е незабравим, може би това е една от причините да нямат проблеми с намирането на нови партньори.

Лъв

Много мъже обичат темпераментни жени. Лъвиците са именно такива. Те са грациозни, сексапилни и с несломим нрав. Правят се на недостъпни, а преследването е любимо както на тях, така и на мъжете. Родени са за лидери и обичат да диктуват нещата във връзката.

Лъвиците обожават комплиментите и подаръците, с които подхранват егото си. Обожават да дразнят своите ухажори, дори могат да излизат с повече от един и въпреки това никога не остават без компания.

Начинът, по който прегръщате „говори“ за връзката ви

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари