IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които са най-трудни за разгадаване

13 март 2019 15 50

Почти невъзможно е да разберете какво наистина мислят тези знаци

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Има няколко знака в зодиака, които по-рядко изразяват емоциите си видимо и на другите хора им е много трудно да разберат техните чувства и мисли. Представителите на тези знаци не позволяват на света да знае всичко, което става в ума и в душата им.

Някои от тези зодии са по-уязвими и чувствителни, а маската им с безизразно лице е вид защита.

Ето и кои са зодиите, които са най-трудни за разгадаване:

1. Водолей

Това е е един от най-студените и най-малко чувствителни знаци в зодиака. Хората от тази зодия са известни с това, че могат да скрият дълбоко емоциите си с безизразно лице като играч на покер. Тези хора са много трудни за разгадаване и защото не реагират инстинктивно и/или бурно, а по-скоро са склонни да премислят действията и думите си, а реакциите им са обрани.

2. Козирог

Почти невъзможно е да разгадаете човек от тази зодия, защото той умее да си слага маска за пред света. Козирозите са сериозни и сдържани. Като цяло те не обичат силните прояви на емоции и никога не реагират първосигнално. Те са много фокусирани и амбициозни хора, и са наясно, че без известна доза лицемерие, няма как да успеят в модерния свят.

3. Близнаци

За разлика от Козирог и Водолей, Близнаците не са сдържани, но пък са двойствени. Именно затова на другите хора им е много трудно да разгадаят един истински представител на тази зодия. Близнаците умело могат да прикрият всяко едно нещо, което е в съзнанието им, но те не желаят другите да знаят. Те са родени за шампиони в играта на покер.

4. Везни

Везните умеят най-добре да заблуждават другите, стига само да го поискат. Те като цяло не обичат да дават лична информация за себе си, за да избегнат конфронтацията. Хората от тази зодия са склонни (когато са поставени под натиск) да стават лицемерни и фалшиви. Те твърде много държат на добрата си репутация и са готови на всичко, за да я запазят.

5. Рак

Представителите на този знак също са склонни да се крият зад по-хубава фасада на любов, добрина и светлина. Всъщност много често те са склонни да бъдат мрачни и потиснати. Хората от тази зодия могат да изглеждат любезни и състрадателни в дадена ситуация, а всъщност да крият малко по-различни, отрицателни мисли за ситуацията или участниците в нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари