IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 март

10 март 2019 08 06

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се учудвайте, ако днес ви обземе заразителен мързел. По-добре се отдайте на почивка и развлечения, така поне няма да допуснете сериозни грешки. Е, единственото, което може да ви наруши комфорта е недоволството на близките ви.

Телец

Предобед бъдете особено предпазливи към новите си познати. Някои от тях съвсем откровено ще се опитат да ви измамят или използват за собствените си цели. Не е за препоръчване да се включвате в колективна работа. Избягвайте рисковите операции.

Близнаци

Оценката ви за фактите и събитията днес е субективна и надценявате възможностите си. Успокойте топката и не бързайте да се включвате в каквито и да било спорове, защото ще ви натоварят с чужда вина. Прекалената настоятелност ще ви създаде проблеми.

Рак

Ще реализирате всичките си замисли и вероятно ще усетите прилив на вдъхновение. С каквото и да се захванете ще ви върви. Следобед ще ви остане даже време за почивка и развлечения. Не надценявайте възможностите си.

Лъв

Не се поддавайте на провокации. Вероятно ще се опитат да ви въвлекат в интрига или да ви подхвърлят заблуждаваща информация, свързана с личния ви или любовен живот. Бъдете внимателни, въздържайте се от коментари и не бързайте да си изяснявате отношенията с приятели или роднини.

Дева

Имате нужда от промяна на обстановката или начина на живот. Сега може да помислите за здравето си и да преодолеете някои вредни навици. Въздържайте се от излишни разходи и екстравагантни покупки, за да не изпаднете в кризисна ситуация.

Везни

Една необмислена постъпка или недооценяване на възможностите ви може да предизвика много неприятности. Настроението ви е нестабилно, не позволявайте на думите да изпреварват мислите ви. Трябва да довършите започнатото.

Скорпион

Въпреки положените усилия работата ви няма да даде очакваните резултати. Използвайте нестандартни методи и не позволявайте на напрежението да ви пречупи. Следобед може да претърпите дребна авария у дома.

Стрелец

Ще решите много деликатен семеен проблем, ако проявите търпение и не се опитвате да налагате мнението си директно и натрапчиво. Не е нужно да криете чувствата и емоциите си, но е добре да не се изживявате като мирови съдия.

Козирог

Противоречив ден. Днес трябва да реагирате максимално бързо и максимално гъвкаво. Променяйте тактиката според ситуацията и не провокирайте конфликти с приятелите и семейството.

Водолей

Подгответе се за семейни или любовни проблеми. Не започвайте нова връзка, ако не сте прекратили окончателно старата. Изненадваща среща може да ви помогне да напреднете в професионално отношение.

Риби

Съсредоточете се върху най-важните проблеми и се опитайте да ги решите философски. Не се задълбочавайте в дреболии. Не отказвайте помощ и покровителство, ако установите, че някой има нужда от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари