IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как всяка зодия изразява своето нетърпение

11 март 2019 15 50

Прочетете представителите на кои знаци най-много мразят да чакат?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Има хора, които са по-търпеливи и такива, които горят от нетърпение всичко да се случва по-бързо. И все пак, всеки човек, дори и най-спокойният като темперамент, има моменти в живота си, в които проявява нетърпение. Според астрологията 12-те зодиакални знаци изразяват нетърпението си по различен начин. Едни го проявяват леко, а други едва се сдържат.

Ето и как реагират различните зодии когато им се каже, че трябва да почакат:

1. Овен

Крясъци, бурни реакции и възгласи, хвърляне на вещи и дори склонност към истерия – това е характерно за свръхнетърпеливия Овен. Хората от тази зодия изобщо не могат да чакат и дават ясен знак на всички за този факт.

2. Телец

Мълчание и размишление – това прави Телецът, който трябва да чака за нещо. По принцип представителите на този знак умеят хладнокръвно да изчакват, но ако някой прекали и се подиграе с търпението им, те стават студени и злобни.

3. Близнаци

Близнаците са склонни да проявят пасивна агресия към човека, който ги кара да чакат. Те няма да го атакуват директно, но ще му се цупят, ще стенат, ще ръмжат, докато най-накрая не получат това, което искат.

4. Рак

Нетърпението не играе особена роля в света на хората от зодия Рак. Те са склонни да игнорират напрежението и да изчакат спокойно. Не че те не искат да получат това което желаят, но просто са много търпеливи.

5. Лъв

Лъвът пък, обратното на Рака, има нулева толерантност за нещата, за които трябва да чака. Той е склонен да разбие глави и стени, но да получи това което иска по-бързо. Ако на един Лъв му се наложи да чака твърде дълго, той просто губи интерес.

6. Дева

Девите са невъзможно нетърпеливи. Те са склонни да се оплакват и да мрънкат, когато им се наложи да чакат, дори да им се обясни защо се налага. Чакащата Дева е толкова досадна, че хората ѝ дават това което иска, само и само да не им се налага да я търпят.

7. Везни

Когато всичко им досади, Везните отиват на шопинг и обикновено похарчват всичките си пари за себе си. Всичко, което предизвиква неудовлетвореност и нетърпение у човека Везни, може да бъде неутрализирано чрез изразходването на екстравагантни суми пари.

8. Скорпион

Ако накарате един Скорпион да чака твърде много, накрая ще си платите горчиво. Хората от този знак не могат и не обичат да чакат, но най-лошото е, че тяхното лично нетърпение често носи разочарование на околните.

9. Стрелец

Премисля и умува – това прави Стрелецът докато чака. Той може да прояви търпение, но когато дойде моментът, в който е готов да действа, той е готов да се изправи пред всичко, но не да чака и секунда повече. Той става яростен и е готов да срути всичко по пътя си.

10. Козирог

Козирозите уж са търпеливи, но ако ги накарате да чакат, целият свят ще разбере за тяхното недоволство. Човекът от тази зодия не обича застоя и винаги търси изход, а чакането си е вид застой. Козирогът се нуждае от резултати на момента.

11. Водолей

Хората от този знак са нетърпимо нетърпеливи. Те няма да ви кажат, че не могат да чакат повече, но ще направят всичко възможно да сте наясно с този факт. Те просто ще изглеждат разочаровани и ще покажат най-лошата част от характера си, докато чакат.

12. Риби

Те ще плачат и ще стенат, но ще се опитат да бъдат максимално търпеливи. Рибите понякога реагират нелогично – ако кажете на човек от тази зодия, че трябва да се отпусне и да има търпение, той може и сам да се хвърли в тиган с олио.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари