IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 март

12 март 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работата в офиса няма да е каквато очаквате. Опитайте се да извлечете максимална полза от тази промяна. Съсредоточете се, защото е възможно да допуснете сериозна грешка от разсеяност и много ще съжалявате. Трябва ви повече сън, ако редовно не си доспивате ще се докарате до непреодолимо изтощение.

Телец

Рядко ви се случва, но днес сте просто кълбо от енергия. Можете да свършите 2 пъти повече работа от обикновено, не изпускайте момента. Най-печеливши ще са спонтанните решения.

Близнаци

Работата така ще ви завладее, че няма да усетите кога ще се изтърколи денят. Плановете ви се разминават с тези на близките ви, но не се съобразявайте с тях, достатъчно е, че задоволявате материалните им нужди.

Рак

Опитайте се да избегнете контактите с блондинки. Ще се наложи да се държите любезно, макар и само проформа, ама никак няма да ви се получава. Възможно е да се забъркате в такава каша, че денят ви ще заприлича на тъп американски екшън и ще се докарате до нервен срив.

Лъв

Доверете се на интуицията и на квалификацията си. Дръжте се коректно с колегите. Не флиртувайте излишно, няма начин да свалите всички обекти на интереса си, които пърхат наоколо. От въртене на главата наляво-надясно ще започнат да ви болят шийните прешлени.

Дева

Най-добре ще се почувствате, ако завършите всичките си задачи за деня. Това е напълно във възможностите ви, трябва само да работите систематизирано. Не бързайте, за да не изпуснете важни подробности, които после могат да ви изиграят лоша шега.

Везни

Ще ви поканят на много мил празник с роднини и приятели. Не се взимайте прекалено насериозно и не обсъждайте успехите си. Ще ви разберат погрешно и ще направите лошо впечатление. Бъдете внимателни и наблюдателни, следвайте общото настроение. Не се захващайте с нови задачи, докато не решите старите.

Скорпион

Ще ви съобщят информация, която вече знаете. Реагирайте с привидна изненада. За вас не е от значение, но човекът който ви я споделя ще се чувства добре през целия ден. Настроението ви е нестабилно. Може да усещате недоволство от себе си или да си мислите, че късметът по неизвестни причини ви подминава. Помислете добре – ако няма лоши новини, значи денят е добър.

Стрелец

Възможни са недоразумения, засягащи любовните ви отношения. Внимавайте как ще се държите, от това зависят много неща. Променете подхода към работата си и действайте смело, мислете за нови методи. Ако не се справяте сами, потърсете помощ, ще я получите.

Козирог

Може да се появят добри дългосрочни перспективи за професионален напредък. Бъдете внимателни, не трябва да изпуснете момента, но и не трябва да сте прекалено доверчиви. Занимавайте се само с бизнеса си, оставете личния живот на заден план. Не се разстройвайте, ако близките ви се цупят, ще им мине.

Водолей

Ще има много делови въпроси за решаване, но особено внимание ще изискват въпросите, свързани с близките или приятелите ви. Ще ви занимават не само със своите, но и с чужди неприятности. Не се отегчавайте, опитайте се да проявите съчувствие и подкрепа доколкото ви е възможно. Грижата ви ще бъде възнаградена многократно.

Риби

Ще се наложи да работите дори да нямате никакво желание. За да се справите ще ви е нужно чувство за хумор. Ако погледнете ситуацията от комичната й страна ще се мотивирате и трудът ви ще е много по-резултатен. От вас се изисква реална оценка на ситуацията, издръжливост и непукизъм. Денят ще завърши с похвала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари