IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които не прощават много лесно

12 март 2019 15 40

Козирозите често ще ви натякват за това

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Често зодията на човек дава представа за личните му качества. Има представители на някои знаци, които са с по-сложни характери и прекалено трудно прощават. Други пък го правят с лекота.

Наскоро беше Сирни Заговезни, когато всеки трябва да поиска прошка. Този български празник ни накара да се замислим доколко сме склонни да прощаваме на другите и въобще какъв смисъл влагаме в това.

Ето пет зодии, които не прощават много лесно:

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите изпитват силна неприязън към онези, които ги предадат. Постъпят ли веднъж с тях по този начин, те ще кажат, че са простили, но вътрешно в себе си никога няма да са го направили. Ще живеят с чувството на омраза и често ще правят негативни коментари, за да карат другия да се чувства виновен и длъжен за това, че са му простили.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Хората с тази зодия трудно прощават. Нужни са много усилия, за да ги убедите, че сте сгрешили. Козирозите са много мнителни и ще трябва да мине доста време, за да се сдобрите с тях, ако сте ги разочаровали. Те ще се опитат да ви го върнат след години и ще използват всякакви възможности за това да ви уязвят.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Те са изключително принципни. Ако някой не покрие очакванията или наруши техните закони, те ще се разделят с него без да им мигне окото. Скорпионите ще направят така, че да не комуникират с въпросния човек няколко месеца, просто за назидание, после може да му се обадят и да му простят. Въпреки това ще останат с едно наум, че на него не може повече да се разчита.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Докато Козирозите, Рибите и Скорпионите прощават по-трудно, хората, родени със знака Стрелец са по-оптимистично настроени и им минава по-лесно. Те не се интересуват от мнението на хората. Никога няма да забравят, че някой ги е предал, но са на мнението, че не бива да се връщат назад в миналото и да се ровят във вече отминали истории.

Овен (21 март – 19 април)

Хората от тази зодия ще простят, но след това ще се хвалят на ляво и на дясно, че са направили компромис в името на своята връзка или приятелството. Тяхната самонадеяност ги кара да мислят, че винаги са прави. Овните също не са безгрешни, но ако простят, ще го натякват дълго време, най-вече за да втълпят на другите, че са перфектни и никога не биха постъпили по този начин, нито пък биха се унижили да се молят за прошка на някого.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари