IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 март

13 март 2019 06 58

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да се преборите със себе си. Възможно е през целия ден да усещате безпричинно напрежение, но това не бива да ви подтиква към провокиране на конфликти. Вслушайте се в препоръките на околните, със сигурност ще откриете рационалното зрънце, от което можете да се възползвате.

Телец

Събитията на работното място ще ви заварят неподготвени и ще се отразят на емоционалното ви състояние. Овладейте се и не обсъждайте случващото се с колегите си, някой от тях ще предаде думите ви деформирано и във ваша вреда. Скоро ще имате възможност да изразите мнението си пред подходяща аудитория и да постигнете желания ефект.

Близнаци

Заемете се със задачите, които ви възлагат старателно и конкретно. Не се опитвайте да напреднете за чужда сметка. Ще направите лошо впечатление и ще предизвикате раздразнение у околните, а точно днес не е подходящо да си разваляте отношенията с тях.

Рак

Началото на деня ще е измамно спокойно. Още в първите работни часове събитията ще се завъртят с шеметна скорост и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Потърсете помощ от околните, ще се отзоват без уговорки.

Лъв

Ще се наложи да участвате буквално във всички случващи се около вас събития. Мобилизирайте се максимално, но без да надценявате възможностите. Ако нещо ви затруднява заявете го директно, за да не подведете партньорите и да не навредите на авторитета си.

Дева

Формулирайте акуратно целите и обмисляйте предпазливо действията си. Поведението на околните може да е необосновано враждебно, не им позволявайте да навлизат в личното ви пространство. Вслушвайте се в разговорите, в подтекста им ще откриете полезна информация.

Везни

Намалете темпото и се съобразявайте с обстоятелствата. В средата на седмицата е желателно да отделите малко време за релакс, разтоварване от стреса и стабилизиране на енергетиката. Най-подходящата терапия ще е да се посветите на хобито си или на предпочитано от вас изкуство.

Скорпион

Днешната ви работа ще е свързана с известен риск, но ако сте преценили обективно влиянието на всички фактори, няма от какво да се безпокоите. В случай, че става дума за обучение, пътуване или практическа реализация на проект, рискът ще е оправдан. Ако целите ви са реални, събитията ще се развият според първоначалните ви очаквания.

Стрелец

Вероятността да ви поставят допълнителна задача, свързана с допълнително заплащане не е за пренебрегване. Ако приемете офертата, разчитайте само на себе си. Предположението ви, че ще получите помощ ще ви подведе и ще си дадете сметка, че възнаграждението не си е заслужавало усилията.

Козирог

Случайността ще ви помогне да общувате отблизо с личност, която от доста време привлича вниманието ви. Погрижете се за външния си вид, за да създадете впечатлението, което ви се иска, но без да сте прекалено екстравагантни. Спазвайте правилото, че всичко прекалено е вредно.

Водолей

Творческият ви потенциал е изключително силен. Благоприятната комбинация на въображение и логика ще ви помогне да напреднете, стига да сте достатъчно концентрирани и целенасочени. Проявете дискретност в личните разговори.

Риби

Целите, които сте си набелязали в професионалната област или бизнеса ще бъдат възпрепятствани в известна степен. Преценявайте бързо кое подлежи на отлагане и къде трябва да вложите повече усилия. Ще намерите подходящо решение на проблем, свързан с личните отношения, ако си наложите спокоен тон на разговор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари