IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 март

14 март 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интересен, но напрегнат ден. Ако се налага да пътувате, имайте готовност за инцидент или някаква задръжка. Информацията, която получавате ще е повече от обикновено. Преглеждайте я старателно, може да пропуснете нещо важно. Съобщение от стар приятел ще ви въодушеви.

Телец

Постарайте се да прецените доколко думите на околните, отправени към вас са сериозни и доколко биха могли да са шега. Ако сте разсеяни, не е изключено да ви „изпратят за зелен хайвер“, без да ви навредят сериозно. Ориентирайте усилията си към съществени занимания, не разпилявайте енергията си, за да не претърпите материални загуби.

Близнаци

Настроението ви е нестабилно и сте податливи на чуждо влияние. Не е изключено част от разговорите да се превърнат във взаимни нападки или скептични обвинения за стари грешки. Не вярвайте на никакви обещания. Няма да можете да си изградите категорично мнение по темите, които се обсъждат.

Рак

Делова среща или командировка ще ви даде възможност да усвоите нови знания и умения. Без затруднения ще се справите с въпроси, свързани с медицински изследвания, планиране на годишния отпуск или резервация на туристическо пътуване. Не си позволявайте хапливи шегички спрямо събеседниците си дори да са добронамерени.

Лъв

Някои събития ще предизвикат асоциации със случки от миналото и ще ви подскажат как да формулирате перспективните си задачи. Покана за среща на стари приятели ще ви зарадва. Не отказвайте на предложението, но и не бъдете излишно откровени.

Дева

Непредвидена покана за делова среща може да ви принуди да промените плановете си. Желателно е да присъствате, защото ще се обсъждат най-новите постижения във вашата сфера на дейност. Хубаво е, че ще получите ценна информация, но като цяло логореята ще е отегчителна.

Везни

Работата ви по принцип може да е спокойна, но днес контактите ще са доста по-интензивни. Ако общувате с външни партньори те ще са най-активни. Обмисляйте внимателно изразите си, в случай че се налага да ползвате чужд език, който не е майчин и за двете страни. Може да се получи нелепа грешка.

Скорпион

Всяка информация, получена днес ще е полезна. Интересното е, че ще научите нещо ново и приложимо точно оттам, откъдето най-малко очаквате, от случаен събеседник или съвсем непознат човек. Преценявайте доколко може да е вярно всичко, което чувате. Част от „вестите“ ще са си чиста незаслужаваща доверие клюка.

Стрелец

Убедителни сте и въздействащи. Но за да постигнете целите си е желателно да сте сдържани, да избягвате излишните обяснения и да не подценявате събеседниците си. В опит да ви засегнат може да ви напомнят случка от миналото, с която не се гордеете особено.

Козирог

Занимавайте се само с рутинните дейности. Не е подходящо да се захващате за нещо ново. Ще разполагате с прекрасни условия за уреждане на стар личен, а може би любовен проблем, който от известно време отлагате. Предишни колеги ще ви потърсят за консултация.

Водолей

Паметта, въображението и интелектуалните ви способности са в хармония. Използвайте ги за реализиране на творческите си замисли, бихте могли да създадете добра основа за дейности, изискващи дълъг период за реализация. Дистанцирайте се от интриги, засягащи личния ви живот.

Риби

Прекалено емоционални сте днес и имате желание да споделите незабавно всичките си преживявания. Този стремеж може да притъпи бдителността ви и да попаднете на неподходящи събеседници. Уединете се, макар и за кратко, и преценете пред кого е правилно да разкриете тайните си и кой умишлено би ви навредил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари