IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 март

16 март 2019 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прегледайте онези свои стари задачи, които са били свързани с обработка на доста документи. Ще откриете някакви грешки или възможности за доработка, за изчистване на неясноти. Направете го веднага, ще улесните работата си за в бъдеще.

Телец

Приказвайте по-малко и изслушвайте внимателно мнението на околните по темите, които се обсъждат. Детайли, които преди са ви убягвали сега ще придобият кристална яснота. Или пък логично ще стигнете до пазена от вас тайна. Факти, които знаете отпреди ще придобият друго значение.

Близнаци

Помислете дали няма начин да промените стратегията си за реализация на проекти, които към момента са в „мъртва точка“. Дали можете да експериментирате без да претърпите сериозни материални загуби. Създайте си алтернативи за комбинации, които не сте прилагали до момента и преценете финансовия им ефект.

Рак

Анализирайте резултата от общи дейности, от такива в които работите в сътрудничество или участвате в разпределението на печалбата. Ако имате неразплатени задължения е желателно да го направите. Не са изключени спорове с партньорите на финансова тема.

Лъв

Не е подходящо да се опитвате да променяте професионалната или социалната си позиция. Мислите ви са ясни и днес сте в състояние да се съсредоточите върху най-важното, да прецените обективно коя идея е във възможностите ви да бъде осъществена и коя ще си остане просто прекрасна мечта.

Дева

Правете нещата стъпка по стъпка, обмисляйте детайлите. Не е желателно точно днес да си създавате грандиозни планове, защото няма да ви стигне смелост да ги осъществите. Ще е много по-лесно да подготвите почвата за реализацията им тогава, когато ще разполагате и със съдействие.

Везни

Личните отношения може да дадат повод за тревога. Изискванията ви към любимия човек или брачния партньор са прекалено високи и прескачат границите на реалността. В същото време не сте склонни да направите временни отстъпки с принципите си и отношенията може доста да се изострят.

Скорпион

Интуицията ви е силна и сте доста прозорливи. Ако към тези условия прибавите и умението да мислите позитивно, то днес бихте могли да „пробиете“ там, където преди време сте получили отказ. В бизнес-отношенията няма да е много лесно, но що се отнася до личните и любовни отношения е напълно възможно да спечелите симпатиите, към които се стремите.

Стрелец

Откажете се от фантазиите, ако искате днес да си осигурите хубав ден. Няма смисъл да се опитвате да „си прескачате сянката“. Колкото по-прагматични, по-битови и по-прозаични са заниманията ви, толкова по-лесно ще ги осъществите.

Козирог

Не се изкушавайте да участвате в „примамливи“ сделки. Преди да се съгласите с каквото и да било е желателно да си дадете ясна сметка за собственото си финансово състояние, при това без да разчитате, че ще получите външна подкрепа. Не обещавайте нищо и не вярвайте на обещания.

Водолей

Прекалено сте оптимистични и лековерни. Приемете забележките на близките си като опит да ви помогнат и да ви „приземят“. Избягвайте контактите с непознати, може да станете жертва на мошеници, целящи да злоупотребят със съчувствието и добротата ви.

Риби

Ориентирайте се към занимания, изискващи логично мислене и концентрация. Проявете последователност, разпределете времето си оптимално. Ще направите много повече, отколкото очаквате, с което ще удивите близките и ще възвърнете самочувствието си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари