IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доказано: Заприличваме на родителите си на 33!

18 март 2019 16 15

Първите прояви – като станем самите ние родители

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Сред най-ужасяващите мисли на жените е, че ще заприличат на своите майки. Някои вярват, че това никога няма да се случи, но британски специалисти са категорични: Трансформацията е неизбежна и настъпва на 33 години, предава „The Daily Star“.

Проучването е направено от д-р Джулиан де Силва от клиника за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон. Допитването е достигнало до 2000 жени и мъже и показало, че по-голямата част от участниците, прехвърлили 30 години вече не се бунтуват срещу нарежданията на своите майки, а дори започнали да копират действията и мислите им.

По думите им, това се случвало особено осезателно при навършването на тяхната 33-годишна възраст. 36% от участничките споделили, че първите сходства с майка им са се проявили при появата на първото им дете.

16% от анкетираните вече харесват едни и същи сапунени сериали и телевизионни програми като тях.

11% с ужас установяват, че повтарят поговорките, които са слушали в детството си.

Мъжете не остават много по-далеч. Те пък заприличват на бащите си като навършат 34 години. Най-силно проявите се наблюдават отново при появата на първото им дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари