IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които могат да ви докарат до лудост

19 март 2019 15 15

Представителите на тези знаци могат да ви изнервят максимално

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Има хора, които мразят да поемат отговорности, такива които са твърде нерешителни, такива, които са твърде непредсказуеми или пък са инати и егоисти, които не приемат чуждата гледна точка.

Всички тези черти от характера, както и много други подобни дразнещи черти на човек, могат да докарат до лудост близките му. Вижте представителите на кои 5 зодии могат да изнервят максимално познатите си и то с малко усилие:

Телец

Хората, родени под знака на Телец са толкова ужасно упорити, че наистина могат да ви вбесят с тяхното категорично нежелание да видят ситуацията през вашите очи. Те са такива инати, че трудно можете да преглътнете тяхното непоколебимо мнение, нежеланието им за компромис, липсата им на гъвкавост. Те могат да ви изнервят и с факта, че по време на спор, мисълта им тече много бързо и могат да ви извадят хиляди доводи, с които да отхвърлят вашата гледна точка. Без значение дали сте прави или грешите, по-вероятно е да загубите спора с Телеца. И да не забравяме – те са най-големите егоисти в зодиака.

Близнаци

Близнаците са малко луди. Те казват едно нещо, после правят съвсем друго. Въпреки че по принцип са забавни като натура, те често в един момент са щастливи и приповдигнати, а в другия – потиснати и мрачни. Освен това Близнаците често са лицемери, които обичат да говорят зад гърба на познатите си. Не се изненадвайте, ако дочуете клюки по свой адрес, разпространени от приятеля ви от зодия Близнаци. Хората от този знак могат да ви доведат до лудост, не само заради своята непредсказуемост и заради честата смяна на мнението си, но и заради своята нерешителност и непостоянство.

Дева

Девите са големи дразнители заради това, че са супер критични и изключително педантични към хората около себе си. Те са такива големи перфекционисти, че почти никога не са напълно доволни от хората, с които работят в екип или с които споделят едно домакинство. В същото време е наистина трудно човек да поддържа нивото, което една Дева очаква от него. Стандартите на представителите на този знак са толкова невероятно високи, че или трябва да сте перфектни, или трудно ще се впишете в света на съвършената Дева. Манията на Девите по реда и чистотата също може да ви доведе до истинска лудост.

Везни

Везните мразят конфронтациите и са склонни да крият или сдържат емоциите си, само и само да избегнат спора. Това категорично може да ви подлуди, ако имате връзка с човек от тази зодия. Представителят на този знак може с години да се преструва, че всичко е напълно наред, докато някой ден не разберете, че всъщност нищо не е наред. Освен това ще се вбесите и от факта, че Везните няма да искат да разрешат проблемите си с вас, чрез искрен разговор, с който да изяснят чувствата си. Те докрай ще държат устата си затворена, а вие ще трябва да се досещате какво става в душата им.

Риби

Рибите са склонни да плуват все в света на мечтите си, но така и да не ви дадат възможност реално да можете да разчитате на тях. Те уж присъстват в живота ви, изслушват ви, съчувстват ви, но всъщност нищо реално не чуват. Те имат свой собствен свят. Тъй като те са творчески души, Рибите не обичат да бъдат обвързани с отговорности, да бъдат въвличани в проблеми, да им бъдат налагани планове и т. н. Те са много непредсказуеми и това е много изнервящо за близките им. Не се изненадвайте, ако уговорката ви с човек от тази зодия отпадне в последната минута. Само той си знае какво е намислил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари