IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние във Везни – внимавайте с обещанията

21 март 2019 15 15

Бъдете по-дискретни, за да не си изпатите

Pixabay

Pixabay

След настъпването на астрономическата пролет, точно в 03:44 часа на 21 март, Луната навлиза в знак Везни и ще промени плановете на някои представители на зодиака. Освен това Слънцето ще навлезе в Овен, с което идва новата астрологическа година.

Девизът на Везните е „Аз уравновесявам“, но днес и утре представителите на тази зодия трудно ще могат да се контролират и не е препоръчително да разчитат на интуицията си. Водени от планетата Венера, те обичат хармонията и спокойствието, но заради връзката с Марс ще изпаднат в някои ситуации, които ще „опънат“ нервите им до краен предел.

Първото нещо, върху което ще повлияе пълнолунието във Везни, е личният живот. Двойки и семейства ще бъдат подложени на изпитание днес и утре. Очакват се конфликти между партньорите и членовете на дома, както и при приятели.

Бъдете внимателни какво говорите, защото под афект ще кажете нещо, за което може да съжалявате. Много хора ще преосмислят интимните си връзки и ще прекъснат токсични приятелства.

Не е изключено част от представителите на Везни и Овен (в който знак се намира пролетното равноденствие), да се чувстват доста объркани преди и след настъпването на пълнолунието. При някои ще се прокрадват съмнения, които могат да влошат взаимоотношенията им с близките.

Според астролозите, до събота е хубаво да бъдем внимателни, ако имаме сериозни разговори, ако подписваме документи или ни предстоят важни сделки. Обещанията, дадени през този период трябва да се изпълнят. Ако пък до момента сте постигнали някакъв успех, бъдете дискретни, за да не си навлечете завистта на околните и неприятности, които да спънат бъдещите ви планове.

Специалистите съветват в следващите няколко часа да се отървете от негативните хора, мисли и емоции. Ако сънувате, разтълкувайте видяното и не се притеснявайте. Някои сънища по това време се сбъдват, при това носят и хубави новини. Потърсят ли ви за помощ, не отказвайте и бъдете съпричастни.

Днес силите на Луната и Слънцето се събират, за да дадат енергия на много хора.

Ретрограден Меркурий: 6 начина да минем по-леко през периода

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари