IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 март

22 март 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстановката, в която се намирате, правилата и характеристиката на събеседниците си. Не бързайте да поставяте условия и да ангажирате околните с изискванията си. Търсете баланс между формалното и неформалното за да спечелите надеждни партньори.

Телец

Ще сте доволни от себе си днес. Ще съчетаете полезното с приятното, ще се реванширате за направена услуга и ще спечелите симпатиите на хората, с които общувате. Любезното ви поведение и спокойна реакция ще впечатли дори личности, които като цяло не са на ваша страна.

Близнаци

Няма да имате сериозни затруднения, ако не надценявате възможностите си. Ще ви предложат да се включите в непозната дейност. Идеята ще ви ентусиазира, но помислете дали сте подготвени преди да се съгласите. Вероятността да се „обучавате в движение“ е минимална.

Рак

За трудните казуси търсете нестандартни решения. Като цяло днес не привличайте вниманието върху себе си. Ще постигнете много по-добри резултати, ако сте „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“. Успехите ви може да не предизвикат гръмки овации, но пък и грешките ви няма да са съпроводени с остри критики.

Лъв

Професионалните отношения на моменти ще са доста „горещи“, но ако сте сигурни в позициите си не бива да се отказвате. Отстоявайте твърденията в рамките на добрия тон и опитвайки се да не засягате чужди интереси. Най-силните ви аргументи ще са свързани с дългосрочния финансов ефект.

Дева

Преценявайте много внимателно дългосрочните си инвестиции. Не предприемайте действия, които биха се отразили негативно на близките или на мира в семейството. Не купувайте стоки само заради етикета им, качеството ще ви разочарова.

Везни

Положителните преживявания ще са свързани с дейности, изискващи творчески подход и с любовните отношения. Предстоят изненади, които ще помните дълго. Що се отнася до текущите задължения и ежедневните отношения, придържайте се към правилата и не намалявайте съществуващата дистанция.

Скорпион

Работата ви ще изисква бърза реакция. В повечето случаи ще е екипна, а вие трябва да прецените каква е най-благоприятната позиция: да се проявите като делови партньори или като редови колеги. Поемането на повече отговорност може да ви натовари психически, но от друга страна ще ви даде възможност да действате с размах.

Стрелец

Част от задължителните контакти няма да са ви приятни. Даже може да предизвикат усещане за неприязън. Приемете ги като банален елемент от действителността и си уговорете среща с предпочитани приятели за вечерта. Присъствието им ще ви подейства тонизиращо.

Козирог

Ще се наложи да се занимавате с оформянето на дългосрочни стратегии. Преценявайте ефекта им не само като финансов резултат, а и като ваша възможност да напреднете професионално. Проявете търпение към близките си, които може да ви ангажират с трудни решения.

Водолей

Ще можете да се занимавате едновременно с няколко неща и да напреднете в различни направления. Ще ви е по-лесно, ако намерите причинно-следствената връзка между отделните резултати. Убедителни сте и бихте могли да спечелите на своя страна нови сътрудници.

Риби

Преценявайте много внимателно с кого е безопасно да споделите проблемите, които ви безпокоят. Ако са от личен и в частност от романтичен характер е желателно изобщо да не ги обсъждате. Що се отнася до професионалните затруднения, с тях ще се справите самостоятелно след като издирите и усвоите липсващата ви информация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари