IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 март

23 март 2019 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Стара тайна отново ще ангажира съзнанието ви. Желанието да я споделите може да стане непреодолимо. Ако е свързана с интимния ви живот е по-добре да се овладеете и да не коментирате въпроси, които след време биха ви навредили.

Телец

Подхождайте към събеседниците си със здравословно недоверие. Фактът, че някой ви се усмихва мило не го прави ваш приятел, както и фактът, че някой ви критикува чистосърдечно не го прави ваш враг.

Близнаци

Ще изпитате разочарование от близък приятел или близък роднина. Няма да намерите очакваната подкрепа за въпрос, който ви тревожи. Не се стресирайте излишно, приемете че не всеки е предразположен към обективно възприемане на чуждите житейски проблеми.

Рак

Избягвайте събеседници, които въздействат негативно на емоционалното ви състояние. Не е подходящо точно днес да обсъждате любовните си отношения. Не търсете обяснения от партньора си за стари грешки.

Лъв

Ще се натъквате на проблеми в работата, които ще ви направят раздразнителни. Избягвайте разговорите със съседи, те ще ви ядосат още повече. Изобщо, днес е най-добре да действате самостоятелно.

Дева

Контактите със случайни събеседници ще са ви интересни и ще провокират въображението ви. Не е изключено да ви подскажат интересна идея за пътешествие или друг вид развлечение в почивните дни. Занимайте се с организацията, само ако ви позволява финансовото състояние.

Везни

Сякаш с каквото и да се захванете ще се натъквате на някакъв дребен проблем. Идеята за банков трансфер няма да се осъществи поради технически причини. Делова среща ще се отмени без вашето участие. Хубавото поне е, че след спокоен разговор ще намерите решение на спорна ситуация, свързана с любовните ви отношения.

Скорпион

Логиката и интуицията ви са в хармония. Ще намерите решение на спорни моменти в общата работа и ще подобрите резултатите като цяло. Не създавайте конфликти с близките си за това, че не са се справили със задачите, които им възлагате.

Стрелец

Не коментирайте чужди проблеми и избягвайте контактите със съмнителни събеседници. Не е изключено да попаднете случайно в интересна компания, където повечето присъстващи са ви непознати. Наблюдавайте и слушайте, ще научите интересни вести.

Козирог

Търсейки информация по тема, която в момента ви интересува, ще попаднете на поредица други интригуващи данни. Разполагате с достатъчно време, за да ги обобщите и анализирате. Направете го, съвсем скоро ще ви потрябват във връзка със следващата ви работа.

Водолей

Трудната ви задача днес ще е да подредите желанията си. Ще си помогнете, ако ги споделите с близките си и се придържате към техния избор. Така ще имате възможността да съчетаете полезното с приятното. Да осъществите кратко пътуване и да свършите работа, свързана с подобряване на домашния бит.

Риби

Ще ви е трудно да намерите логично решение на сложните ситуации, подходът ви към тях ще е по-скоро интуитивен. Не е зле да обсъдите решенията си с най-близък приятел, на когото имате доверие. Ще ви подскаже дребни, но важни детайли, които пропускате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари