IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 март

25 март 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Новите преживявания ще са свързани с хобито или други непрофесионални предпочитания. Ако има възможност да отклоните покана за пътуване, направете го. За делови срещи е по-подходящо времето следобед.

Телец

Текущата работа няма да ви затрудни, но ще ви отегчи. За щастие ще имате възможност от време на време да променяте заниманията. Ще получите интересна информация, свързана с обучение и друга, засягаща пътуване в почивните дни. И в двата случая ще има от какво да сте доволни.

Близнаци

Придържайте се към общите правила и решения на колектива. Някои факти може да ви озадачат и да ви подтикнат към мисълта, че един от колегите действа некоректно и в ущърб на екипната работа. Реагирайте деликатно, ако не разполагате с достатъчно аргументи.

Рак

С нова и доста странна задача ще започне седмицата. Първоначално може да имате опасения, да не сте сигурни, че ще се справите. Приемете предизвикателството. Ще е начин да повишите оценката за себе си, независимо че резултатите може да не покрият очакванията ви.

Лъв

Вдъхновение ще озари представителите на творчески професии. Възможно е да намерят оригинално решение на стари казуси. За всички останали е препоръчително да поддържат спокойни взаимоотношения и да не се връщат към конфликтни теми, които в момента не са актуални.

Дева

Важните задачи за днес ще са свързани с жилище или имот. Не е задължително да са ваши, може да са на близки приятели или на роднините ви. Ще се наложи да премествате документи, багаж, да участвате активно в действия, провеждащи се на повече от едно място.

Везни

Участие в професионална дискусия ще ви даде възможност да демонстрирате професионализма си. Не пропускайте възможността да си направите реклама. Напредъкът ви ще се отрази положително и на отношения, които от известно време са в застой.

Скорпион

Случайна среща и разговор ще промени мнението ви по въпрос с обществено-политически характер. Не е изключено да решите да се включите в някаква кампания или общополезна публична инициатива. Опитайте се да проверите дали целта наистина е безкористна преди да вложите време и енергия.

Стрелец

Непредвидено, макар и не голямо финансово постъпление ще повиши настроението ви. След него още по-непредвиден, макар и не съвсем категоричен намек за начало на романтична връзка ще разбърка мислите ви. Не изпускайте нишката на ежедневните занимания, ако не искате денят да завърши с критични забележки.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна и настроението ви ще е прекрасно през целия ден. Няма да има някаква особена причина, но фактът че се чувствате добре ще повиши работоспособността ви и ще направите повече от обикновено.

Водолей

Нечие присъствие ще ви окуражи да участвате в занимания, които ви харесват, но не ви е стигала смелост. Може би става дума за спорт или изкуство. Преценете подготовката си и бъдете предпазливи, ако има възможност за травми.

Риби

Не е желателно да си поставяте твърде амбициозни цели. Надценявате възможностите си и не сте в състояние да си изградите ясна схема на работа. Участието ви в екипната дейност днес е далеч по-добра идея от стремежа към индивидуални изяви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари