IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 25-31 март

25 март 2019 09 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 25-31 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Меркурий и Нептун ще са в съвпад през тази седмица като при това Меркурий ще излезе от ретроградното си движение. Важните събития за представителите на вашия знак ще са свързани с разкриване на някаква тайна или възможност да се включите в организация, състояща се от ограничен брой подбрани членове. В началото може да сте въодушевени, но скоро ще забележите подробности, които са ви убягвали и отношението ви леко ще се промени. В края на седмицата Марс, вашият управител, ще премине от Телец в Близнаци. Приемайте събитията в тяхната цялост и не се вторачвайте в детайли, които ще ви попречат да си изградите ясна концепция за обстановката, в която се намирате.

Телец

Новите контакти през тази седмица ще завладеят почти изцяло вниманието ви. Първоначално ще ви заредят с оптимизъм. Всичко ще ви изглежда много по-идеално, отколкото е в същност. Виновница за това ще е вашата планета управител Венера, която ще навлезе в знака на Рибите и ще засили желанието ви за социални изяви. Постепенно ентусиазмът ви ще спадне и след като Меркурий излезе от ретроградното си движение преценката ви ще е доста по-реална, по-обективна. Не е изключено да установите, че сте попаднали в „погрешната“ компания. За щастие, ще сте в благоприятната позиция да вземате самостоятелни решения и да се дистанцирате когато намерите за добре.

Близнаци

В началото на седмицата вероятно ще се наложи да се справите с някои неприятности. Фактите невинаги ще са достатъчно ясни и ще ви е трудно да прецените ефекта от решенията си. Въздържайте се от резки промени, свързани с работата и бизнеса поне докато Меркурий не излезе от ретроградност. След това ще получите допълнителна информация и е възможно да разкриете интрига, която се плете зад гърба ви за ваша сметка и от която ще успеете да се предпазите. Навлизането на Марс във вашия знак ще повиши активността ви. Ще сте в състояние да издържите на много по-високи физически и психически натоварвания и е подходящо да проведете лични или делови разговори, които до момента сте отлагали, защото са ви били трудни. Ще ви хрумнат интересни компромисни решения на спорните въпроси. За промяна на работното място е рано да се мисли.

Рак

Не е изключено през тази седмица възприятията ви за действителността да са доста по-идеалистични от обикновено. Да се ентусиазирате от случайно подсказана идея, която ще ви се стори единствен начин за реализиране на всички неосъществени до момента цели. Изграждайки си „въздушни замъци“ ще пропуснете важни подробности, които след време ще причинят не само неприятни преживявания, но и материални загуби. В този смисъл е желателно да обсъждате всички свои категорични решения с близките си и да се вслушвате в мнението им. То ще е доста по-обективно от вашето. Не е препоръчително да се включвате в нови групи по интереси. Ще си пропилеете времето напразно и няма да научите нищо ново. По отношение на бизнеса опасностите може да са свързани със служебно пътуване или със задгранични партньори. И в двата случая се подготвяйте старателно и не си изграждайте прекалено високи очаквания за резултатите. Избягвайте споровете с роднини на брачния партньор.

Лъв

В началото на седмицата не е изключено да усетите леко неразположение, отпадналост, липса на тонус. Причината е тривиална, нарича се „пролетна умора“ и не е показател за болестно състояние. В този смисъл не е желателно да употребявате силни лекарства без лекарско предписание. Достатъчно е да си създадете правилен режим за труд и почивка и да го спазвате. Да ходите пеша поне половин час дневно или, ако сте в състояние, да се придвижвате с велосипед. Сериозните проблеми ще са свързани с уреждане на финансови въпроси. Нито давайте, нито вземайте заеми. Не се занимавайте с управление на чужди пари, внимавайте какви документи подписвате, не правете застраховки, не променяйте тарифните си планове, не си откривайте кредитни карти. Дори да не станете жертва на измама може да претърпите загуби в резултат на техническа грешка. Когато установите, че това се е случило ще бъде късно и няма да сте в позиция за внасяне на корекции. За щастие, любовта ще разсее „черните краски“ на ежедневието и романтичните отношения ще са основният източник на положителни емоции.

Дева

Както вече стана дума, Меркурий, вашата планета управител, през тази седмица най-после ще излезе от ретроградното си движение. Съвпадът ѝ с Нептун обаче създава условия за деформиране на информационния поток. И ако останалите знаци малко или много може да станат жертва на измама, на нереална преценка, то представителите на знака Дева, твърдо стъпили на земята, ще са по-скоро инициатори на погрешни действия. Ще си спестите сериозни неприятности, ако през тази седмица нищо не обещавате и не подписвате никакви договори. Дори съвсем дребни наглед пропуски ще се отразят доста зле на отношенията ви. Особено опасно е да си изграждате нереални илюзии на романтична и любовна тема. Онова, което си мислите, че ви се „полага по право“ няма да е връзка, заредена със силни чувства, а нечий груб опит за вмешателство в личния ви живот. Вярвайте на шестото си чувство, а не на приятелските коментари и анализи за перспективата на интимните ви отношения.

Везни

Преминаването на Венера в знака на Рибите ще се отрази положително на отношенията ви. Сякаш облаците на съмнението или на неизвестността изведнъж ще се разсеят и ще си дадете отговор на поредица въпроси, които са ви вълнували и затруднявали. Ако сте имали противоречия с любимия човек ще установите, че причините са незначителни и няма смисъл да влагате енергия в подобни спорове. Ако пък сте изпитали разочарование от поведението на близък приятел ще разберете мотивите за постъпката и ще възстановите разбирателството. Във ваша полза е да провеждате служебните и делови разговори любезно, но без да намалявате дистанцията. Не давайте повод на колегите или шефа да плетат интриги по ваш адрес и да коментират работата ви. Въздържайте се от остри критики и коментари за чужди грешки. Дори да сте добронамерени ще си навлечете неприязън.

Скорпион

Създайте си ясен график за задачите още в началото на седмицата доколкото е възможно. Направете го с нагласата, че ще се налага да го променяте. Така ще си оставите възможността да реагирате гъвкаво и ще можете да замествате една дейност с друга без сериозни загуби на време. Преценете дали ще се налага да си насрочвате делови срещи и по какъв повод ще са те. Тези, които ще са свързани с доуточняване на условия по текущи сделки проведете още в първите дни. Що се отнася до бъдещите уговорки, за които все още нямате ясна рамка, по-добре е да ги отложите за последните дни. Постарайте се да не закъснявате за личните срещи. Бъдете внимателни, ако работата ви е свързана с пътуване. Не е изключено да попаднете в сложна ситуация или да претърпите авария. Екипировката в автомобила ви трябва да е напълно окомплектована и надеждна.

Стрелец

Присъствието на Луната във вашия знак в началото на седмицата подсказва, че е крайно време да отделите време за себе си. Позволете си някоя и друга глезотийка като сауна, масаж, разходка по магазините, където бихте могли да си „подарите“ дреболийка, подобряваща настроението. Помислете и за духовния си живот. Посещение на кино, театър или изложба ще ви извади от рутината и ще изгони задълго скуката от съзнанието ви. Възползвайте се и от факта, че Юпитер е във вашия знак и взаимодействието му с Луната създава подходящ фон за занимания, които се отразяват положително на настроението и самочувствието. Съчетанието на прагматичност и фантазия ще ви подскаже как да се справите с някои чисто битови проблеми у дома без да направите прекалено големи разходи. Не е изключено да става дума за отстраняване на авария с минимални усилия. Избягвайте контактите с непознати и не вярвайте на „съобщения“ накърняващи репутацията на близките ви.

Козирог

В началото на седмицата ще се наложи да издирите, подредите и анализирате голямо количество информация, свързана с професионалните ви ангажименти. Работете бавно, наслагвайте данните, сравнявайте ги, търсете източници, доказали надеждността си. В личен план са възможни леки недоразумения с най-близките роднини. Някой ще се опита да прикрие постъпка, заради която би си навлякъл гнева ви. Ще разберете истината самостоятелно без чужда намеса. Ще сте много по-полезни, ако вместо строгост проявите такт и разбиране. Част от случващото се през тази седмица няма да е очевидно или ще е в процес на развитие. Интуицията ви ще е достатъчно силна, за да се досетите какво предстои и да се подготвите психически за новостите. Работата и поведението ви на работното място може да станат повод за обсъждане. Въздържайте се от резки изказвания. Наблюдавайте внимателно и изграждайте дългосрочните си стратегии.

Водолей

Ако все още не сте се подготвили за пролетта, променяйки външния си вид, то възползвайте се от последния ден, в който Венера е във вашия знак. След като тя премине в знака на Рибите на преден план ще излязат въпроси, свързани с комуникацията, документацията и информацията. Колкото и да са важни, организирайте работата и решенията си така, че да разполагате с резервен вариант. Възможно е да се получат недоразумения или да изпаднете в ситуация, която не сте предвиждали и имате желание да промените. През втората половина на седмицата е възможно да получите приятна изненада от материален или духовен характер. Насладете се на преживяването, но не го приемайте като повод за инициативи, изискващи допълнителни разходи. Контактите ще са интензивни и някой от новите ви познати може да ви заинтригува с идеи, на които при други обстоятелства не бихте обърнали внимание. Не бързайте със заключенията и оформяйте уговорките си писмено. Ако не е абсолютно належащо да пътувате е по-добре да не го правите.

Риби

Силните ви страни през тази седмица се наричат интуиция и въображение. С първата бихте могли да пресечете неприятностите си още в зародиш, а с второто да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. Бихте могли… но дали ще го направите е съвсем друг въпрос. В чисто практически и материален план ще ви е малко трудно да оцените обективно обстановката около себе си. Ще ви е и малко трудно да формулирате ясно мислите си. Събеседниците ви на моменти може да останат с впечатлението, че разговаряйки с тях се намирате в някакъв друг, свой свят. И няма да са далеч от истината. Голямото ви спасение ще е навлизането на Венера във вашия знак. Присъствието ѝ там ще ви направи по-чаровни, по-отстъпчиви, по-въздействащи и дори да допуснете някакви грешки, няма да предизвикате остра реакция от страна на околните. Те ще са много по-състрадателни и толерантни към вас от обикновено. Романтични емоции няма да липсват, но не приемайте всеки комплимент за любовно обяснение и не реагирайте на всяка забележка със сълзи. Ако синхронизирате чувствата и мислите си ще намерите оригинално решение на стар проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари