IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те зодии с най-избухлив темперамент

26 март 2019 15 50

Някои знаци са доста по-раздразнителни в сравнение с други

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки човек си има дни, в които е по-раздразнителен от обикновено. Понякога хората се ядосват, само защото не са си доспали или защото са много гладни. Все пак има хора, които са по-търпеливи и хладнокръвни по натура в сравнение с други.

В случая обаче ще говорим за онези, които са склонни да изригват като вулкан за повечето неща, които им носят някакво разочарование. Това са хората, за които почти всяка спокойна дискусия има шанс да ескалира в гневен спор. Избухливите хора в никакъв случай не са по-лоши от онези, които реагират по-спокойно на събитията, просто не трябва да им се сърдите за това че са по-темпераментни.

Ето и кои са зодиакалните знаци, които имат най-избухлив темперамент:

1. Овен

Представителите на тази зодия са известни с това, че са най-импулсивните в зодиака. Те често реагират агресивно на сложните ситуации в живота си. Те са и много по-конкурентни като натура, което им носи още по-голямо вътрешно напрежение. На разочарования Овен му личи от километри, че нещо го е изнервило. Често човекът Овен реагира гневно, когато изпитва досада, тъй като търпението не му е присъщо.

2. Рак

Ракът е много емоционален и чувствителен и лесно се разстройва, понякога за щяло и нещяло. Хората от този знак са песимистично настроени и са подозрителни към света. Затова по време на спор те стават изключително гневни дори към най-близките си хора. Хората от тази зодия лесно се обиждат, а засегнатият Рак е злопаметен и трудно прощава. Избухливостта на Рака не е много гръмка, но е изпълнена с пасивна агресия, с фасони и мърморене.

3. Лъв

Един истински Лъв не може да запази хладнокръвие, когато нещо го изнерви! Разстроените представители на тази огнена зодия са много шумни и артистични. Те са склонни да вдигнат огромен скандал и то на публично място, за нещо не чак толкова значително, просто защото егото им е било засегнато. Лъвовете обичат да правят драматични сцени за малки неща, но пък хубавото е, че гневът бързо им минава.

4. Скорпион

Скорпионите са избухливи, категорични и жестоки. Когато нещата не вървят по начина, по който той желае, Скорпионът става много неспокоен, гневен и целият свят му е крив. Изнервеният Скорпион е много краен и вероятно ще каже (по-скоро ще изкрещи) неща, за които после може и да съжалява. Избухливостта на Скорпиона е злостна, груба и злобна. Бъдете внимателни следващия път, когато сте близо до ядосан Скорпион!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари