IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 1 – 7 април

1 април 2019 11 40

Какво вещаят звездите за тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 1 – 7 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте решенията си и ги взимайте самостоятелно. Част от тях може да не се харесат на близките или на колегите ви, но ако не навлизате в териториите и не засягате интересите им, следвайте своите принципи. Отстоявайте мнението си аргументирано и в рамките на добрия тон. В началото на седмицата избягвайте сериозните разговори. Подхождайте с чувство за хумор даже при обсъждане на сложни казуси. Карайте го по-спокойно, заемете наблюдателна позиция. Във ваша полза е да не огласявате намеренията си. След четвъртък трябва да сте по-предпазливи. Не е желателно да създавате нови контакти, освен ако задълженията не ви принуждават. Подготвяйте старателно пътуванията си, съществуват предпоставки за проблеми, ако сте с личен транспорт. Използвайте почивните дни по предназначение. Отделете време за спорт, спа процедура, излет в планината или друго предпочитано от вас развлечение, което ще ви тонизира и ще повиши самочувствието ви.

Телец

Въздържайте се от намеса в дейности, които не са ваша работа. Не е изключено да оцените някои действия на колегите или партньорите си като погрешни, но ако не са ви искали мнението, по-добре не го споделяйте. Бъдете предпазливи спрямо хора, които силно желаят да споделят с вас свои или чужди тайни. Най-вероятно става дума за интрига, в която не бива да позволявате да ви въвлекат. През втората половина на седмицата е подходящо да помислите за собствените си страхове и комплекси. Ще ги преодолеете след като формулирате причините. Новите контакти ще са свързани с хобито или други ваши неформални предпочитания. Ще присъствате на събитие, където ще можете да общувате със съмишленици и хора, споделящи вашите интереси.

Близнаци

Важните събития ще са свързани с отношенията ви. Настроението ви през седмицата през повечето време ще е оптимистично и ще ви е много лесно да осъществявате всякакви контакти. Ще се запознаете с нови хора и успоредно с това ще прекратите някои стари връзки. Всичко ще се получи по съвсем естествен начин и без сътресения. Ако имате намерение да пътувате, направете го през втората половина от седмицата. Тогава ще сте по-добре с ориентацията и няма опасност да се заблудите в непозната местност. Няма да се натъкнете на сериозни затруднения по пътя към целите си. Убедителни сте, пробвайте да получите документи или съдействие, които преди са ви били отказвани. Въздържайте се от посещение на места, където има струпване на много хора, особено в почивните дни. Съществуват предпоставки за травма, измама или друга неприятност.

Рак

Започнете седмицата с обмисляне на перспективните си планове. Излъчването ви е силно, ще е много лесно да привлечете и задържите вниманието на околните. Споделете намеренията и затрудненията си, ще ви подскажат къде да намерите информация и как да я използвате. Част от събеседниците дълбоко ще ви впечатлят и ще спечелят доверието ви. Не е подходящо да обсъждате личните си отношения или да водите разговори с любимия човек по спорни въпроси. Въздържайте се и от любовни срещи. Вместо с романтика ще са наситени с разочарование. Служебните пътувания ще са свързани не само с приятни преживявания, но и с натрупване на полезен опит. В почивните дни не оставайте сами у дома, организирайте си някакво развлечение с предпочитана компания.

Лъв

Ще постигнете добри резултати, ако през тази седмица ориентирате вниманието си към решаване на въпроси, свързани с обучение, пътуване, обмисляне и формулиране на краткосрочни планове. Още в първите дни може да ви изненада гостенин отдалече, на чието присъствие не държите особено, но няма как да го игнорирате. В случай, че можете да се срещнете и разговаряте извън вашия дом, то направете го. Индивидуалните занимания ще са по-резултатни от колективните. За служебните командировки също е желателно да се подготвяте и реализирате самостоятелно. Всяко чуждо присъствие ще е свързано с разногласия. Не създавайте нови контакти в социалните мрежи, ще ви навредят. В края на седмицата любовните отношения ще са искрящи. Дори да е имало някакви остри спорове с любимия човек, желанието да ги забравите ще е взаимно. Отделете време за спортни занимания в почивните дни.

Дева

На работното място може да се случат кадрови промени още в началото на седмицата. Нов колега, нов шеф или провъзгласяване на някой от съществуващите колеги за шеф. Няма да ви е приятно, но и няма да имате възможност да споделите мнението си, така че запазете спокойствие. В случай, че се налага да пътувате през първите дни не тръгвайте с личен транспорт, а с обществен и бъдете предпазливи, може да попаднете в конфликтна ситуация. Някой от близките ви ще се нуждае от неотложна помощ и ще се наложи да се включите активно. Подхождайте прагматично, а не емоционално, ако искате да сте полезни. В почивните дни настроението ви ще е прекрасно и ще сте в състояние да сътворите някаква прекрасна изненада за семейството си и любимия човек. Направете го, ще освежите отношенията си.

Везни

Ще е почти невъзможно да избегнете трудните разговори през тази седмица. Настройте се за отстъпки, макар и временни, защото едва ли ще се намерят ефективни решения на спорните въпроси. На работното място някой твърде амбициозно ще се опитва да превзема кариерните върхове, не е изключено да засегне и вашите интереси, но в този момент препоръчителната тактика е „крачка назад, две напред“. У дома „горещите“ теми ще са свързани с финанси и правомощия. Отстъпете инициативата на любимия човек, нека взима важните решения. Приемете идеята за въвеждане на „валутен борд“, дори да си мислите, че не харчите твърде много. По-добре мир вкъщи, отколкото разправии в съдебната зала. Периодът е подходящ за отказване от вредните навици.

Скорпион

Обстановката на работното място ще е сравнително спокойна, а професионалните задължения ще са в рамките на обичайното. Подходящ момент да сложите живота си в ред. Разпределете времето на работа и почивка, дозирайте физическите и умствените натоварвания, постарайте се да се храните по едно и също време всеки ден, да приемате храната по-често в по-малки количества. Ще стабилизирате и физическия си статус и настроението. Преживяванията в края на седмицата ще са свързани с любовния живот и с близък роднина. Влюбените двойки може да вземат съдбоносни решения за отношенията си. Дали ще са положителни или отрицателни зависи от силата на чувствата им. Семейните Скорпиони може да имат грижа с децата си, някой от своите родители или тези на партньора. Какъвто и да е проблемът, решавайте го само с позволени и доказали ефективността си средства.

Стрелец

Значимите събития през тази седмица ще са свързани предимно с личния ви живот. Чувствата и отношенията ви ще бъдат подложени на изпитание. Ще се променят през кратки периоди от време във формата на синусоида, от дъното към върха и обратно. Не приемайте за „чиста монета“ всичко, което чуете по адрес на любимия човек. Съмненията и проявите на ревност (които най-вероятно ще са неоснователни) ще предизвикат остри спорове. За щастие, ще се намери кой да ви „вразуми“ и през втората половина на седмицата нещата ще си „дойдат по местата“. Ще намерите оптимално решение на битов въпрос. Не е изключено да направите изгодна покупка, подобряваща обстановката и създаваща уют у дома. Не си правете планове за почивните дни. Колкото и да са обмислени, ще се случи така, че да се откажете от тях.

Козирог

Уговаряйте поканите за срещи, гостуване, тържества за края на седмицата. В началото се заемете с отложените дейности по битовото устройство у дома. Ако сте се справили със стари аварии с подръчни средства, сега е моментът да ги отстраните окончателно и стабилно. Отделете малко време, за да обсъдите организацията с членовете на семейството, за да може всеки един от тях да се заеме с част от работата, която е по силите му. Административни задължения, изискващи пътуване, можете да изпълните през втората половина на седмицата. Преди да тръгнете за където и да е, постарайте се да си уговорите деловите срещи. Участие в развлекателно мероприятие ще е свързано с романтични преживявания.

Водолей

Социалните контакти ще са активни, независимо от желанията и предпочитанията ви. Ще се наложи често да разговаряте с роднини, бивши съученици или колеги, дори със съседи. Невинаги ще ви е приятно, но за сметка на това ще получите интригуваща информация. Опитайте да разграничите полезната част от откровената клюка. Ще се реализира желанието ви за среща с влиятелна личност. Прегледайте си документите преди тръгване, не е изключено да загубите или забравите нещо важно, без което срещата ще е безсмислена. Дозирайте развлеченията, за да не навредите на работата и авторитета си. Възможно е да получите материална подкрепа или скъп подарък от роднини. В почивните дни не е желателно да пътувате.

Риби

Подхождайте към служебните задължения изключително отговорно. Не е изключено да участвате в нова задача, изискваща висока степен на информираност. Включете се без опасения, ще е свързана с допълнителни постъпления, които ще получите веднага след изпълнението. Енергетиката ви е стабилна и ще можете да поддържате добро работно темпо. В средата на седмицата е възможно да имате проблеми с комуникационната техника или личния автомобил. Ремонтът е за предпочитане пред покупката на нов уред. През втората половина на седмицата обстоятелствата ще са благоприятни за подобряване отношенията с хора, с които сте в конфликт. Направете първата крачка към възстановяване на мира, жестът ви ще бъде оценен по заслуги. Избягвайте скъпите покупки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари