IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 април

2 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от прибързани изказвания, които може да се изтълкуват погрешно и да ви причинят неприятности. Следобед непредвидена среща може доста да ви изнерви, да предизвика непредвидени разходи и да влоши финансовото ви състояние.

Телец

Денят ще бъде изпитание за издръжливостта ви. Ще ви бъде трудно да координирате времето между личните и служебните си ангажименти. Напрежението може да ви извади от равновесие. Не разчитайте на чужда помощ.

Близнаци

Изолирайте се от чуждите проблеми, не се натоварвайте с излишни емоции. Следобед може да усетите бърза умора, главоболие или неразположение. Избягвайте ненужните контакти.

Рак

Бъдете предпазливи. Не се опитвайте да реализирате идеите си на всяка цена и не си губете времето с дреболии. Следобед вероятно ще имате семейни неприятности.

Лъв

Творческият и емоционалният ви потенциал са много високи. Имате интересни идеи, но настроението ви е нестабилно. Опитайте се да мислите логично и да не си създавате излишни илюзии.

Дева

Остроумието и доброто настроение ще ви съпровождат през целия ден. Довършвайте започнатите дейности. Вероятно ще ви предложат нова работа. Не бързайте с окончателното решение, проверете мнението за фирмата в медиите и социалните мрежи.

Везни

Вероятно ще имате затруднения при изпълнение на професионалните си задължения и това може да ви развали настроението. Въздържайте се от импулсивни решения и не се занимавайте с дългосрочни проекти. Мислете логично и се вслушайте в съветите на близките си.

Скорпион

Опитайте се да убедите шефа да ви вдигне заплатата или да подобри условията на работа. Най-важното е да не загубите самообладание, да реагирате бързо спрямо ситуацията. Имайте предвид, че постиженията ви ще бъдат възнаградени, но и грешките няма да останат незабелязани.

Стрелец

Предстои спокоен, почти успешен ден, но вечерта очакванията ви може да се разминат с действителността. Не настоявайте да се спазват непременно вашите правила, избягвайте контактите с личности, които ви дразнят. Настроението ви е нестабилно.

Козирог

Кипите от енергия, въображението ви подсказва неизброими идеи. Успокойте топката, разчитайте на здравия си разум и на натрупания опит. Мислете за последствията, когато правите рисковани ходове.

Водолей

Подгответе се за поредица конфликтни ситуации, но се опитайте да запазите спокойствие и да не реагирате скандалджийски. Ще се справите успешно, само ако работите самостоятелно. Не се отчайвайте, атмосферата много скоро ще се разведри.

Риби

Анализирайте довършените проекти и ги съпоставете с новите си идеи. Усмивката и личният чар ще ви помогнат да направите прекрасно впечатление на новите си партньори и да стартирате някои стари замисли. Ще ви е по-лесно да обмислите дългосрочните си планове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари