IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 април

3 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се подвеждайте по привидно изгодни предложения, моментът не е подходящ за промени, свързани с работата или бизнеса. По-добре е да отложите важните делови срещи. Проверявайте данните, с които работите. Променете леко обстановката около себе си, за да се тонизирате.

Телец

Погрижете се за две неща, за нервите и за финансите си. Избягвайте конфликтните зони от всякакъв характер. Ако сте намислили да променяте работното място ограничете се само с издирване и преглеждане на информация.

Близнаци

Не се отказвайте от възможността да посетите кратък курс за повишаване на квалификацията или семинар за обмяна на опит. Ще впечатлите с професионализма си, а и ще създадете полезни колегиални връзки.

Рак

Непривично спокойни сте днес, никой не би могъл да ви извади от равновесие. Смело можете да се захванете за сложни занимания, които до момента са ви затруднявали. Структурирайте дългосрочните си планове. Ако скоро сте преживели любовно разочарование ще имате възможност да оправите нещата.

Лъв

На работното място събитията ще се случват според предположенията ви. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Проявете далновидност при обсъждане на сложни решения, за да не се наложи да оправяте грешки след време.

Дева

Ще получите подкрепа за реализацията на проект, който преди време ви е бил отказан. Ще имате повод за радост и гордост, защото ще направите крачка напред с едно от своите желания. Съвсем скоро ще „видят бял свят“ и други свързани или съпътстващи.

Везни

Намалете инициативата. Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции. Не се поддавайте на внушения от страна на брокери и дистрибутори да правите застраховки или операции с финансови пакети. Ще се окажат губещи.

Скорпион

Задължително условие за резултатна работа днес е да създадете ред около себе си. Прегледайте финансовите си документи. Ако не сте наясно какво се случва консултирайте се с приятел, на когото имате доверие и който е вещ в материята.

Стрелец

Не се опитвайте да променяте хода на събитията на работното място. Наблюдавайте и се намесвайте своевременно. Проявете сдържаност, прекаленото старание може да настрои колегите ви срещу вас.

Козирог

Оформяйте всичките си сделки писмено. Не е желателно да правите авансови плащания, а още по-нежелателно е да давате пари назаем. Ще реализирате замислите си без особени усилия благодарение на случайни фактори.

Водолей

Не е изключено да ви похвалят с идеята да поемете чужди отговорности. Обмисляйте изказванията си прецизно, за да не попаднете в капана на собствените си обещания. Анализирайте фактите задълбочено. На пръв поглед ситуацията може да ви изглежда благоприятна, но ще се натъкнете на поредица „подводни камъни“.

Риби

Отстоявайте позициите си. Всичко с което се налага да се занимавате днес ще ви е достатъчно познато, за да можете смело да застанете зад решенията си. Има вероятност да получите допълнителни финансови постъпления или материална придобивка. Ако са пари, не бързайте да ги харчите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари