IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те зодии, които мразят драмата

4 април 2019 14 50

Те винаги реагират умерено и спокойно

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

Има хора, които обичат да подкрепят и по-скоро да подсилват всяко свое действие или изказване с малко повечко шум, с артистични жестове, с театралност и т. н.. Обратното на тях, има други хора, които пък изобщо не си падат по драмите и обикновено реагират на събитията много по-зряло и умерено. Те не правят от мухата слон, защото предпочитат да живеят по-просто и спокойно, без да привличат излишно вниманието на околните.

Ето и кои са зодиакалните знаци, които не обичат да създават излишни драми в живота си и обикновено поведението им е доста сдържано и спокойно:

1. Козирог

Козирогът по-скоро се възмущава от хората, които обичат да създават драма около себе си. Той е сдържан и умерен в реакциите си винаги. Истинският Козирог може да реагира по-бурно, само ако нещо пречи на напредъка му и/или застава на пътя на реализирането на целите му. Все пак подходът на гневния представител на тази зодия, е много по-обран откъм взаимодействия с другите.

2. Водолей

Хората от този знак, за разлика от Козирозите, обичат драмата, но само като нейни наблюдатели. Водолеят се наслаждава на бурните чужди емоции отстрани. Той обича да гледа как другите се гневят, как правят сцени, как загубват здравия си разум и т. н. Самият Водолей обаче никога не реагира твърде буйно в своя личен живот. Той е много умерен, както в емоциите си, така и в поведението си.

3. Стрелец

За разлика от другите две огнени зодии – Овен и Лъв, Стрелците предпочитат да избягват драмата, а не да я създават. Техният стремеж към независимост ги кара да се отдръпват от всички ситуации, в които се очаква нещата да ескалират. Стрелците умишлено избягват контакт с всеки, който може да донесе драма в живота им. Те не искат никой да усложнява живота им излишно.

4. Риби

Представителите на зодия Риби са хора, които имат спокоен темперамент и често избират пътя на живот, свободен от драма. Представителите на този знак са склонни да реагират смирено на ситуации, в които други хора биха изригнали като вулкан. С други думи, Рибите жадуват за съществуване без екстремно поведение. Такова поведение от страна на другите хора по-скоро ги плаши и/или ги отвращава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )
i az obi4am spokoinite dni bez stres , s pove4e usmivka , i udovolstvie ot jivota , ot ejednevieto , ot krasotata okolo nas .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар