IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 април

7 април 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстоятелствата. Не оставяйте недовършена работа. Прекалената емоционалност ще ви попречи да разгърнете творческите си способности. Усамотете се с хобито си, ако усещате, че сте раздразнителни.

Телец

Настроението ви е нестабилно. Трудно ще намерите отговор на проблем, свързан с любовните ви отношения. Ако пътувате може да се наложи да смените маршрута. Ограничете контактите, ще понижат работоспособността ви.

Близнаци

Занимайте се с текущите битови проблеми. Не обсъждайте намеренията си и не уреждайте финансови въпроси. Противопоказно е да участвате в залагания и хазартни игри, ще претърпите сериозни загуби.

Рак

Проявете отстъпчивост при обсъждане на спорни въпроси в семейството. Част от предложенията ви ще бъдат посрещнати с неодобрение, при това от най-близките, от които очаквате разбиране. Помислете дали наистина са уместни, вместо да се конфронтирате.

Лъв

Не стартирайте нови проекти, за които не разполагате с достатъчно знания и опит. Вероятно ще се наложи да се разплатите за стари задължения, които може да не са само финансови. Импровизирайте, в някои случаи ще е по-добре да действате по вдъхновение, а не по убеждение.

Дева

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Ограничете разходите. Включете се активно във всички инициативи на близките си, свързани с подобряване на обстановката у дома. Не се ентусиазирайте от идеята да започнете нова любовна връзка.

Везни

Ще се наложи отново да насочите усилията си към дейност, която сте довършили преди време. Ще се нуждае от актуализация или корекции. Близък приятел ще ви подскаже решение на юридически казус, който е свързан с друг ваш близък приятел. Отстоявайте позициите си, но без прояви на инат.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна, но ако не вложите силите си в реални и смислени дейности най-вероятно ще сътворите куп глупости. Коригирайте допуснатите грешки, потърсете подходяща информация, с която да повишите познанията си, погрижете се за реда и уюта у дома. Създайте си заетост за да се чувствате полезни и да стабилизирате настроението си.

Стрелец

Сериозните проблеми днес най-вероятно ще са свързани с финансите ви. Настроението ви е оптимистично и сте склонни да се ентусиазирате от всякакви нестандартни идеи. Преди обаче да се включите в реализацията им, преценете риска и ако изобщо има такъв, по-добре не се захващайте.

Козирог

Общителни сте и като по случайност, днес ще се срещнете и ще разговаряте с доста хора. Преценявайте изказванията си, дори да чувствате събеседниците много близки. Не са изключени моменти на неразбиране и разминаване на мненията. Нестандартно предложение ще ви подскаже, че е време да предприемете някаква промяна на динамичния си стереотип.

Водолей

Най-напред се занимайте с дребните въпроси, от които зависят дългосрочните ви планове. Свържете се с хората, с които бихте желали да си сътрудничите при решаване на сложни въпроси. В състояние сте да ги спечелите с идеите си. Проблемите ще са свързани с транспорта и с любовните отношения. Избийте си от главата мисълта за изневяра, не си усложнявайте живота.

Риби

Информацията, получена днес ще е свързана с любовта, творческите ви способности или родителските задължения. Ако събитията не се случват според предвижданията ви, приемете го като сигнал, че не е желателно да правите каквито и да било експерименти. Не оставайте сами у дома, но и не предприемайте пътуване на далечна дестинация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари