IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 април

9 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна. Заемете се със задачи, изискващи концентрация, внимание и точност. Опитайте се да създадете окончателна концепция за идеи, които са ви хрумнали преди време, но са били в „сурово“ състояние.

Телец

Без усилия ще се справите със занимания, свързани с обработка на документи, водене на кореспонденция, издирване на информация. Ако имате възможност да се включите в краткосрочна, дори еднодневна форма на обучение от типа на семинар, конференция, то направете го.

Близнаци

За да разширите дейността или да промените позициите си са ви нужни две неща: актуална информация и подкрепа от по-възрастните ви и по-опитни колеги. С тяхна помощ ще разбиете илюзиите и ще преодолеете заблужденията си, след което ще можете да си създадете обоснован и дългосрочен план за действие.

Рак

Обстановката около вас ще е спокойна, а настроението ви позитивно. Бихте могли да се занимаете със задачи, изискващи взаимодействие с по-младите ви роднини, съседи или далечни познати. Те ще се вслушат в мнението ви и ще го подкрепят. Уреждайки спешен делови въпрос ще създадете нова и твърде полезна връзка.

Лъв

Настроението ви е нещо като странна смесица между вдъхновение и меланхолия. Вие разбирате другите почти без думи, но те невинаги си дават сметка за важността на вашите преживявания. Човек от миналото може да ви покани на среща с уговорката да не разгласявате информацията за нея. Помислете добре преди да се съгласите.

Дева

Някой от новите ви познати директно ще заяви желанието си за близка връзка с вас. Първоначално идеята ще ви се стори доста привлекателна. Преценете информацията, с която разполагате и дали не влагате идеални очаквания от реална личност, което след време ще ви изиграе лоша шега.

Везни

Мислите ви като цяло днес са необичайно възвишени. Ако имате някакви конфликти и противоречия с любимия човек ще ги преодолеете без никакво напрежение. Готовността да си простите ще ви сближи духовно. Избягвайте уреждането на финансови въпроси.

Скорпион

Умението ви да се съмнявате във всички и във всичко днес ще се окаже изключително полезно качество. Ще се опитат да ви предложат атрактивна сделка и да ви заблудят. Прегледайте параметрите, ще откриете куп съмнителни клаузи.

Стрелец

Ще ви възложат прекалено много задължения и за част от тях ще се натъкнете на сериозни препятствия. Затрудненията ще са обективни, не се съмнявайте в способностите си. Действайте с равномерно темпо. Ще напреднете, но по-бавно отколкото очаквате.

Козирог

Проявете последователност и залагайте на принципите си. Ще направите първите крачки за осъществяване на стара идея и те ще са успешни, ако действате по правилата. Отношенията с шефа може да се усложнят заради умишлено предадена грешна информация по ваш адрес.

Водолей

Избягвайте дейности, изискващи одобрението на държавните институции или на висши инстанции от вашата сфера. Навсякъде ще „ударите на камък“ и ще се почувствате неприятно. Изпълнявайте задълженията си старателно, не привличайте вниманието.

Риби

Началото на деня може да е свързано с инцидент или неприятен разговор на работното място. Не оспорвайте правото на шефа да ви поставя нестандартни задачи или такива, които не влизат в преките ви задължения. Разговорът няма да доведе до нищо добро. Направете каквото можете. Колкото и да е малко, ще е във ваша полза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари