IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 април

10 април 2019 05 41

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте активно, точно работата ще ви помогне да поддържате тонуса си. Не е изключено да се наложи да пътувате. Ще е свързано с интересни преживявания, а затрудненията може да са предизвикани от лоша навигация, непълна информация или езикова бариера.

Телец

Сложните въпроси ще са в областта на финансите, логистиката и недостатъчна информация. Давайте си сметка за важността на детайлите. Не е желателно да тръгвате на път и да купувате скъпи стоки.

Близнаци

Ще сте наистина в центъра на събитията, но единственият вариант е да се съобразявате с тях. Не сте в позиция да им въздействате. Не приказвайте прекалено много. Записвайте си задачите, ако забравите нещо ще си навредите.

Рак

Желателно е да овладеете пристъпите на любопитство. Ако събеседниците ви усетят, че се опитвате да навлизате в личното им пространство може да реагират остро. Заемете ролята на добър слушател и изчакайте. Съвсем скоро ще научите каквото ви интересува.

Лъв

Проследете новостите във вашата област, събирайте идеи. Следвайте вдъхновението си. Ще успеете да генерирате една своя оригинална от няколко чужди банални. На първо време не я споделяйте и не я обсъждайте, моментът не е подходящ.

Дева

Ще ви е сложно да се придържате към конкретна стратегия. Съобразявайте се с динамиката на обстоятелствата и реагирайте гъвкаво. Не съжалявайте, ако се наложи да отмените някои уговорки.

Везни

На работното място изведнъж ще настъпи голям хаос. Никой няма да е наясно какво прави и защо го прави. За разлика от всички, вие ще успеете да се ориентирате в обстановката и да подскажете правилния ред на работа. Ще удивите всички с навременните си действия.

Скорпион

Освен професионализъм днес ще ви е нужна и хитрост. Наблюдавайте внимателно хората, с които се налага да общувате, особено непознатите. Някой ще се опита да „ви изпързаля“. В състояние сте да го вкарате в собствения му капан.

Стрелец

Две ваши качества могат да ви подведат и да ви направят лоша услуга днес. Прекалената общителност и прекалената самоувереност. Проявете предпазливост и не приемайте никакви предложения, предполагащи промяна. Ако ще променяте нещо, нека е по ваше убеждение, а не по чуждо внушение.

Козирог

Текущата работа ще е малко повече от обикновено. Ще се наложи да се справяте със задачите си и едновременно с това да си набавяте информация. В същото време ще сте зависими както от външни фактори, така и от действията на останалите участници в процеса. Придържайте се към „златната среда“.

Водолей

Ако искате да знаете нещо, питайте директно. Всеки опит да стигнете до истината по заобиколни пътища ще се окаже неуспешен и повече ще попречи, отколкото да помогне. Съдействайте на членовете на семейството да реализират идеите си.

Риби

Заниманията ви ще са повече от едно, но сте в благоприятната позиция да си изработвате варианти. При представяне на идеите си споделяйте само един от вариантите. Разкривайте останалите, ако се наложи и ако ще са по-убедителни като аргумент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари