IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви кара да се чувствате по-млади

12 април 2019 14 50

А и да изглеждате по-млади

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Може да имате неизчерпаемата енергия на Овен, красивата грива на Лъв или страстното сърце на Скорпион, но това не е гаранция, че ще се чувствате млади на каквато и възраст да сте. Много хора имат склонността да оценяват младостта си, когато вече са стари и когато тялото е започнало да ги боли тук-там, напомняйки за тиктакането на часовника.

Въпреки това, всеки зодиакален знак си има свой специален начин да се запази млад за по-дълго. Опитът да поддържаме младежкия си дух, във време, когато вече сме възрастни и опитни е важно, защото именно този дух ни дава надежда да продължим напред.

Ето и какви методи използват представителите на всяка една зодия, за да се чувстват, а и да изглеждат по-млади:

Овен

Човекът Овен може да запази младежкия си дух най-дълго, ако се занимава със спорт. Хората от този знак обичат да бъдат активни, а и са много състезателни натури, така че спортните дейности от всякакъв вид са силно препоръчителни за тях. Именно те съхраняват тялото на хората от зодия Овен младо и силно. Овенът почти никога не спортува насила, което е негов голям плюс.

Телец

Техниката на човека Телец да остане за по-дълго време млад, е като прави нещата, които е обичал да прави като дете. Телците, които запазват своите хобита от младини, продължавайки да им се наслаждават и на зряла възраст, са млади по дух. Хората от този знак много държат на добрия си външен вид и съзнателно гледат да живеят без излишен стрес, който доказано състарява.

Близнаци

Хората от този знак обикновено са млади по дух цял живот, най-вече защото са любопитни като малки деца и запазват това свое любопитство през целия си житейски път. Близнаците обичат да носят светли дрехи и цветове, което също им помага да изглеждат по-свежи. Освен това са ентусиасти, които мразят скуката, което също ги кара да живеят живота си като младежи.

Рак

Ракът запазва своята младост най-вече чрез начина, по който си взаимодейства с хората около себе си. Хората от тази зодия са любознателни, а умът им винаги е жаден за повече знания, което също ги държи в крак с модата и актуалните събития. Освен това тези хора са смели във всичко, с което се захващат, което също ги кара да се чувстват и да изглеждат по-млади.

Лъв

Хората от зодия Лъв остават вечно млади, ако се отнасят към себе си добре и ако си угаждат, така, както са склонни да угаждат на най-близките си хора. Лъвовете, които си доставят удоволствия от вида да ходят редовно на почивки, на спа терапии и масажи, да си купуват луксозна козметика, да се хранят с висококачествена храна и т. н., си остават млади.

Дева

Девите остават млади, когато се обграждат с много по-млади от тях хора или с такива, които имат по-младежко поведение. Освен това хората от този знак много държат на доброто си здраве и се грижат за него чрез правилно хранене и редовен спорт – навици, които също ги съхраняват млади за по-дълго време. А и повечето Деви не пушат и не употребяват алкохол.

Везни

Хората от зодия Везни се чувстват млади цял живот, защото са флиртаджии по душа. Освен това те често притежават някакви артистични заложби – умеят да рисуват, да кроят дрехи, добри фотографи или дизайнери са и др., което също запазва младежкия им дух. Везните са естети, които следват модните течения, така че винаги изглеждат в крак с времето.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион могат да останат младежи по душа цял живот, ако се научат да се отпускат и да не правят буквално нищо поне един ден от седмицата. Ако се опитат да се наслаждават на живота, без много-много да му мислят и без да се ядосват за незначителни неща. За това много може да им помогне позитивния начин на мислене.

Стрелец

Стрелецът остава млад като темперамент най-вече заради непокорния си, приключенски дух. Хората от тази зодия имат вътрешна потребност да сменят средата и пейзажа по-често в живота си, което е техният уникален начин да се съхранят млади за по-дълго време. Стрелецът никога не би отказал пътуване или нови емоции, защото е уморен или защото няма време.

Козирог

Младежкият дух на хората от зодия Козирог се крие в способността им винаги да търсят отговори, дори и на най-сложните въпроси. Тези хора са много дейни по натура и буквално нямат време да мислят или да се притесняват за старостта. Освен това те са като хубавото вино – с напредването на годините стават по-свежи, по-хубави и по-добри.

Водолей

Човекът Водолей поддържа своята младост най-вече заради иновативния си начин на мислене. Освен това хората от този знак също обичат да се глезят със различни дейности, които включват спа терапии, йога, масажи, медитация и др. Хората от този знак предпочитат да общуват с по-млади от тях личности, което също ги държи млади.

Риби

Рибите поддържат младостта си, като не се срамуват от своята чувствителност. Те са склонни да се смеят и да плачат винаги, стига това да им идва отвътре, и никога няма да скрият сълзите или усмивката си, само защото не е прието възрастен човек да показва силни емоции. Освен това Рибите са почитатели на съвременното изкуство, което също ги държи млади.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари