IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 април

14 април 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е оптимистично, преплетено с лека романтична нотка. Ако до този момент не сте попаднали на сродната си душа, то днес Купидон може да ви улучи с една от коварните си стрелички. Представителите на вашия знак, които вече са във връзка ще си дадат сметка колко дълбоки са чувствата им и дали получават очакваната взаимност.

Телец

Човек от миналото, с когото сте били в близки отношения ще се опита отново да привлече вниманието ви. Ако сте в нова връзка не давайте повод за ревност. Преди да решите да възстановите контактите си помислете дали няма да преживеете поредното разочарование.

Близнаци

Не си позволявайте прояви на разточителност и не взимайте заеми, а още по-малко бързи кредити. Възможно е да получите покана или билети за някакво развлекателно мероприятие, в което участват хора от друга националност, етнос или религия. Съобразете се с обичаите им, за да не попаднете в неудобна ситуация.

Рак

Личните отношения днес може да са леко проблематични. Не са изключени конфликти с любимия човек, предизвикани от неразбиране, различия във вкусовете, несъгласие с изразена от вас позиция. Потърсете причините за разминаването преди да се разсърдите.

Лъв

Ще се наложи спешно да се занимаете със стари проблеми, за чието решаване нямате ясна концепция. Проявете последователност и принципност. Резултатите ще са частични и няма да отговорят изцяло на очакванията ви, но ще е по-добре от нищо.

Дева

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Не е изключено да се чувствате напрегнати без видима причина. Не се захващайте за занимания, изискващи търпение и концентрация. Отделете време за спорт или съприкосновение с природата. Ще възстановите обичайното си душевно равновесие.

Везни

Ориентирайте се към дейности, изискващи творчески подход и вдъхновение. Ако не се сещате за нещо по-добро, занимайте се с хобито си или с нещо друго, което ще ви изолира от ежедневните грижи. Не се захващайте с решаване на финансови въпроси.

Скорпион

Не е желателно да присъствате на публични мероприятия. Ако се налага да пътувате без да използвате обществен транспорт, то направете го. В противен случай е желателно да не тръгвате точно днес. Не подценявайте сложността на ситуациите, в които попадате.

Стрелец

Динамичен ден. Новина рано преди обед ще ви зареди с добро настроение, ще се отрази и на самочувствието ви. Внимавайте какво обещавате, не надценявайте възможностите си. Не сте в позиция да въздействате върху събитията, ще се справите по-лесно, ако адаптирате действията си към обективните условия.

Козирог

Последният ден от седмицата ще бъде ознаменуван с приятно събитие. Ще се случи нещо, което ще ви зарадва, ще осъществите отдавнашно свое желание. Възможно е да става дума за интересно кратко пътешествие или материална придобивка. И в двата случая вие ще сте печелившата страна.

Водолей

Енергетиката ви е стабилна. За важните занимания вземете инициативата в свои ръце, но без да сте прекалено настоятелни, ако се изисква съдействието и на други участници. Не тръгвайте на път, ако не се налага, а в случай, че трябва да се придвижите на близко разстояние, направете го пеша, ще пристигнете по-бързо.

Риби

Усилията, положени днес ще дадат резултати по-късно. Интуицията ви е силна, ще намерите подходящо решение на въпрос, свързан с интериора у дома. Предложение или съвет на стар приятел ще се окаже много полезно и ще улесни работата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари