IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 април

19 април 2019 06 10

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако личните и по-конкретно любовните отношения са нестабилни дайте си сметка какво действително искате. Дали един недоволен поглед може да докара ситуацията до раздяла. Преценете реално какво ще спечелите и какво ще загубите прекратявайки връзката си.

Телец

Не приемайте несъгласието на близките ви с някои ваши предложения за лично отношение. Може би си струва да се съобразите и с тяхната гледна точка. Дългосрочните инвестиции ще донесат очаквания приход, само ако не са в рискова зона, например селско стопанство.

Близнаци

Ще ви поставят задача, която ще ви се стори твърде сложна и ще се усъмните във възможностите си. Подгответе старателно всичко необходимо преди да започнете като например информация, оборудване, маршрути (ако е свързана с пътуване). След като си осигурите ресурсите всичко ще ви изглежда по друг начин.

Рак

Ситуацията на работното място ще е леко взривоопасна. Ще е свързана с конфликт на интереси между шефа и останалите членове на екипа. Не приемайте медиаторска роля, дори ако влиянието ви е неоспоримо. Рано или късно някой ще изкаже недоволство от действията ви.

Лъв

Помислете добре дали си струва да се ангажирате с услуга, която ви искат и дали някои хора не злоупотребяват с отзивчивостта ви прекалено често. Егоизмът понякога е по-полезен от алтруизма. С малко въображение ще разпръснете облаците, надвиснали над романтичната ви връзка.

Дева

Ще ви е нужна максимална мобилизация, за да се справите със задълженията си днес, но сте в състояние да го направите. Усилията ви ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка. Не е изключено да попаднете в малко неудобна ситуация. Човек, който не ви е особено приятен да започне да ви ухажва. Реагирайте категорично, за да не се стига до недоразумения.

Везни

Пълнолунието във вашия знак подсказва, че ще има промени. Ще преодолеете съществуващи ограничения и ще намерите решение на тежки спорове. От друга страна не е изключено някой да предяви претенции към вас по съдебен ред. Овладейте емоциите и приемете ситуацията като част от действителността.

Скорпион

Някой от колегите ще се опита да привлече вниманието с постиженията си и дори да си присвои чужди заслуги. Чувството ви за справедливост ще бъде засегнато, но не е желателно да провокирате разправии. Включете се в проблемите на семейството си, близките имат нужда от вас.

Стрелец

Ваши стари грешки ще станат обект на коментар. Лошото е, че повод за разговора ще е собственото ви поведение. Спомнете си, че никой не е безгрешен преди да отправите остри критики към колегите си. Инстинктът им за самосъхранение ще се окаже по-силен от уважението към вас.

Козирог

Проявите на неразбиране както у дома, така и на работното място ще се отразят негативно на настроението ви. Не е важно какво чувствате, важно е да си свършите работата качествено. В случай, че съвсем се отегчите, помолете да си тръгнете от работа по-рано или поне си организирайте кратка разходка в почивното време. Ще ви освежи.

Водолей

Любимият човек ще изрази недоволство от някои ваши действия. Реагирайте с въображение. Малките жестове често предизвикват голяма радост. Докажете любовта си с подходяща изненада.

Риби

Интелектуалното и физическото ви състояние са в хармония. В състояние сте да издържите на много повече натоварвания от обикновено. Използвайте потенциала си максимално, за да не съжалявате за пропуснатите възможности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари