IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 април

22 април 2019 05 54

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нетипични съмнения и несигурност може да ви завладеят днес. Ще се наложи да направите труден избор на по-малката от двете злини. Действайте в свой стил: смело и с интуиция.

Телец

Овладейте емоциите, защото някой днес ще ви разочарова с поведението си. Реагирайте с привидно безразличие. Само така ще разберете какви са били мотивите за постъпката и ще стигнете до правилните заключения.

Близнаци

Ориентирайте енергията си в правилната посока и се „простирайте според чергата си“. Контактите ви с хора, които не са от вашата социална група може да ви създадат илюзорна представа за собствените ви възможности. Самозаблудата ще се окаже изключително вредна.

Рак

Създайте си предварителен график. Разпределете времето си така, че да не се занимавате с едно и също през целия ден. Вложете еднакво старание както в професионалните, така и в домашните задължения. Ще се почувствате доволни от направеното.

Лъв

Преглеждайте редовно електронната си поща. В последния момент може да пристигне интересна оферта за предстоящите празници. Ако сте решили да изненадате близките не коментирайте въпроса открито, а се опитайте деликатно да разберете какви са предпочитанията им.

Дева

Ще имат добри възможности онези представители на вашия знак, които се занимават с уреждане на сделка за недвижимо имущество. За тях, както и за всички останали е препоръчително да се запознават подробно с документите, които предстои да подписват. Не пренебрегвайте препоръките на приятелите, които имат опит в подобна насока.

Везни

В желанието си да услужите и да сте полезни с радост ще раздавате препоръки и съвети на околните. Наблюдавайте реакциите им. Ако започват да прекъсват разговора по средата и да си тръгват под благовиден предлог, значи сте прекалили. Не губете чувство за мярка.

Скорпион

Тонусът ви е висок, а няма да сте прекалено заети. В пристъп на скука и отегчение не започвайте разговори на спорни теми с любимия човек и не коментирайте стари прегрешения. Демонстрациите на ревност със сигурност няма да укрепят връзката ви.

Стрелец

Ще общувате с доста хора предимно обсъждайки неформалните си интереси. Ще ги впечатлите със знанията и уменията си. Някои от тях ще продължат да ви търсят, но като цяло новосъздадените връзки ще са мимолетни.

Козирог

Комбинирайте физическите натоварвания с умствени или обратно. Представителите на вашия знак, чиято работа е предимно статична трябва да си организират половин-часова разходка в края на деня. За подложените на мускулна умора е препоръчително да почетат книга или да се разнообразят с тестове, изискващи логическо мислене.

Водолей

Красноречиви сте, въздействащи и в състояние лесно да убедите околните в идеите си. В същото време психическото ви състояние е леко неустойчиво и незначителни дреболии може да предизвикат раздразнителност. Не прекалявайте с контактите, ще се отразят негативно на настроението ви.

Риби

Ще се натъкнете на затруднения, ако сте в процес на промяна на длъжността или работното място. Проявете сдържаност и анализирайте ситуацията, за да си изясните причините. Направите ли го, ще сте наясно как да действате по-нататък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари