IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Връзка с Телец – какво да очаквате?

24 април 2019 14 50

Пътят към сърцето им минава през храната

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрологията може да разкрие доста за темперамента на различните зодии. Ето защо много хора, които започват връзка или не познават характерните черти на конкретен знак, се обръщат към нея за помощ.

Снизходителни и безнадеждни романтици. Това са Телците, които се ръководят от Венера – богинята на любовта. В резултат на това те обичат да живеят в топлина и уют, харесват хубавите аромати и имат добър вкус.

Ето какво още трябва да знаете, ако излизате с Телец или сте ухажвани от него:

Вкусната храна – пътят към сърцето на Телците

Ако искате да впечатлите един Телец, не наблягайте на романтиката, а на вкусните гозби. Затова не е нужно да ходите в изискан ресторант, а на място, където знаете, че продуктите са пресни, а храната „гали“ небцето.

Телците обичат да „глезят“ сетивата си с различни вкусове. Още повече ще се издигнете в очите им, ако сготвите нещо сами.

Отдадени на спомените

Телците са емоционални натури. Те пазят стари писма и подаръци, които носят сантиментална стойност. Не се учудвайте, ако в дома им намерите много рамки със снимки. Хората с тази зодия обичат да запечатват хубавите моменти и да ги вадят на хартия, за да се вдъхновяват за нови.

Обичат цветя

Всяко малко цветче може да накара Телците да се усмихнат. Те обичат да аранжират цветя из дома си, да изненадват с тях гостите си или просто да усещат аромата им. Също така обожават да получават цветя, затова няма да сгрешите, ако на първа среща вземете един букет.

Държат на външния си вид

Телците са от онези, които отделят доста време за външния си вид. Дали ще имат приятели на гости или излизат на бизнес среща, те ще прекарат часове в подбора на дрехите, оформяне на прическата или гримиране. Освен това държат да изпипат всеки детайл и да получат комплимент. Понякога това им носи напрежение във връзката, защото не всички половинки са достатъчно търпеливи.

Независими във всяко отношение

Когато те насочат вниманието си към нещо, му се отдават напълно докато не го приключат. Ако гаджето ви е Телец, не си мислете, че науми ли си нещо, ще можете да го спрете. Често хората, родени под този знак следват конкретен план и не обичат „да криволичат“ от него. Дори и да им е трудно, те държат да са независими и се справят сами. Освен това са лоялни и упорити.

Имат свое темпо

Ако сте сприхави и държите всичко да бъде по конец, едва ли ще си паснете с Телците. Те си имат свое темпо и не искат да следват това на другите. Предпочитат да са здраво стъпили на земята и добре да обмислят всеки свой ход. Когато някой ги нарани, са склонни да анализират нещата дълго време след това.

Не обичат предизвикателствата

Телците предпочитат да стоят в своята зона на комфорт. За тях рутината означава сигурност, а предизвикателството – риск и излишни нерви. Те умеят да се приспособяват към промените, но в началото просто ще помърморят и ще се притеснят, че не могат да се справят.

Позитивизъм и доверие

Телците са доста интуитивни, обичат да изпълняват ритуали, които им носят баланс в живота. Те знаят как да се справят с емоциите си. Според астролозите, на тях може да им се има пълно доверие. Дадат ли обещание, със сигурност няма да се отметнат, а ще направят всичко възможно, за да го изпълнят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари