IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4-те най-аполитични зодии

1 май 2019 14 15

Представителите на тези знаци рядко се вълнуват от политика

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Терминът „аполитичен“ описва хората, които изобщо не се интересуват и не искат по никакъв начин да участват в политиката. Някои хора смятат, че аполитичните личности не се борят за това, в което вярват и са склонни да си заравят главата в пясъка. Истината обаче е, че за тези индивиди политиката е твърде мръсна и стресираща.

Представителите на някои зодиакални знаци предпочитат да се съсредоточат върху други неща в живота си, а не да се вълнуват от политиката, която е опорочена от корупция.

Ето и кои са зодиите, които най-често не се вълнуват от политиката:

1. Рак

Най-важните неща за един истински Рак са семейството и приятелите му. Ракът много рядко се включва в социални каузи и събития, освен ако не го вълнуват лично. Когато става дума за политика, представителите на този знак смятат, че всичко е безнадеждно. Ракът гледа на политиците като на хора, които са влезли в политиката, за да се облагодетелстват. Ракът почти винаги е разочарован от резултатите от изборите, както и от управлението на страната си.

2. Риби

Рибите не се интересуват от политиката, но са склонни да бъдат активни, ако става въпрос за благотворителни каузи. Те искат да помагат на хората, а не на политиците. Рибите мислят за политика, но само дотолкова, доколкото тя не им дава никаква надежда за бъдещето и това ги тормози. Политиката всъщност потиска представителите на зодия Риби, защото те виждат, че политиците не мислят за обикновените хора, които най-много се нуждаят от помощ.

3. Телец

Телецът често е убеден, че политиката е игра на маневри, а не работа за общото благо. Ето защо Телците рядко са склонни да инвестират времето и енергията си в разискването на политически въпроси. Истинският Телец не се интересува от политиците и смята, че това са хора, които просто искат да са в светлината на прожекторите и не са влезли в политиката, за да вършат необходимата за обществото работа.

4. Стрелец

Стрелците са независими индивиди и философи по натура. Именно затова те рядко се вълнуват от политическите партии и личности, и още по-рядко са склонни да ги последват сляпо. Стрелците са скептици, когато става въпрос за политически обещания, които най-често смятат за абсолютно празни. Те не могат да понасят корупцията, доносите и компроматите, мръсните игри между политическите опоненти и др.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари