IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 зодии, на които ще им върви в любовта през май

2 май 2019 14 50

Телците ще се обвържат сериозно

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

С настъпването на новия сезон започват и надеждите на хората за промяна – било то в семейството, на работа или в любовта. Според астролозите, различните месеци носят определен заряд за представителите на всяка зодия.

Има 7 зодии, на които ще им върви в емоционален план през месец май. Те ще имат успех в любовта – ще намерят идеалната половинка или ще започнат нов етап от своята връзка. Ето кои са те:

Рак

При хората, родени под този знак, нещата в любовта не се случват от раз, но станат ли, могат да им се наслаждават дълго време. Обвързаните Раци ще се радват на внимание от страна на половинката. При много от тях шансовете за годеж се увеличават през май.

Онези, които все още нямат гадже се нуждаят от повече увереност, за да повярват в себе си и намерят човека, когото търсят. Очертава се да получат съобщение или обаждане от бивша изгора, която е останала в миналото.

Телец

Хората от тази зодия, които имат връзка, ще преминат към нов етап от нея. Това може да бъде стартиране на съвместно съжителство, закупуване на кола, нов дом, годеж или спонтанно подписване в гражданското. Ако получите предложение за брак, не се чудете. Май е вашият щастлив месец.

За необвързаните ще има любов и хубави мигове, ако успеят да превъзмогнат страха си и покажат чувствата си към този, когото харесват. Когато се решат на тази крачка, ще изпитат истинското щастие.

Везни

Обвързаните от този зодиакален знак трябва да се отпуснат и да се насладят максимално на връзката си. По-добре е да не си правят планове през този месец, а да разчитат на спонтанността.

Необвързаните Везни ще имат страхотен май. Те ще се носят на крилете на любовта. Точно както по филмите, тя ще ги връхлети неочаквано и ще преобърне света им.

Скорпион

Тези, които имат връзка, но не са доволни от онова, което получават от нея, преспокойно трябва да я приключат през май. Не бива да се притесняват, че ще останат сами, защото бързо ще си намерят сродната душа, с която ще имат по-пълноценна връзка.

Скорпионите, които все още нямат гадже трябва да бъдат търпеливи и да не се отказват от човека, по когото си падат. До края на май нещата ще се развият в тяхна полза.

Стрелец

Хората, родени под този знак и имащи човек до себе си, не бива да се съмняват в него. През този месец ще имат много поводи да осъзнаят, че с него ще прекарат до края на живота си. През май ги очакват много вълнуващи мигове и романтични подаръци.

Стрелците, които са без половинки, ще имат късмет този месец, защото най-сетне ще срещнат правилния човек. При някои ще се окаже, че той е бил толкова близо до тях, но те не са го забелязвали. Това ще ги изненада и зареди с приятни емоции.

Риби

Сватба чака много Риби, било то със сериозна връзка от години или с гадже само от няколко месеца. Просто май месец определено ще им върви в емоционален план.

Необвързаните риби може да се отчаят, че са сами, но до края на месеца ще си намерят своята тръпка. Само времето ще покаже дали може да очакват нещо повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари