IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 май

4 май 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще намерите решение на затруднения, с които сте се сблъскали преди време. Тогава не са били спешни и сте ги оставили на заден план. Сега обаче, успоредно с тях ще напреднете и с част от текущите задачи, отнасящи се до дома и семейството.

Телец

Ще получите или самостоятелно ще издирите важна информация, която ще ви подскаже как да решите заплетен юридически въпрос. Използвайте свободното време в две направления: за спортни занимания и за повишаване на образованието си. Ако се обучавате в усвояването на чужд език ще напреднете забележимо.

Близнаци

Влиятелни познати, с които не сте се виждали от доста време ще ви потърсят по своя инициатива. Не отказвайте срещата, дори ако се налага да промените първоначалните си планове. Ще ви подскажат възможности за разширяване на бизнеса или подобряване на професионалния ви статус.

Рак

Ще получите първите добри резултати от стари занимания. Не бързайте да се радвате, прегледайте още веднъж проектите и преценете дали нямат нужда от актуализации. Финансовите постъпления ще са на малки части, но регулярно.

Лъв

Опитайте се да формулирате целите си разбираемо. Там където сте търсили компромиси ще намерите точни отговори. Идеи, които преди са предизвиквали спорове ще изкристализират като ясна концепция.

Дева

Обмисляйте внимателно новите си хрумвания. Ще се справите много по-лесно, ако действате с познати методи. Авангардните технологии, колкото и устойчиви да изглеждат на пръв поглед, ще ви подведат. Вместо да минете по прекия път ще минете по заобиколния и ще загубите ценно време.

Везни

Преценявайте собствената си позиция за всяка конкретна ситуация. Не е желателно да „плувате по течението“. Въздържайте се от скъпи покупки по чуждо внушение и от участие в хазартни игри.

Скорпион

В началото на деня няма да се натъкнете на никакви затруднения и нещата ще се случват „като на кино“. Не се напомпвайте с излишно самочувствие и не обещавайте повече, отколкото можете да направите. Надценявайки се ще попаднете в конфликтна зона.

Стрелец

Избягвайте разговорите на юридически, политически и философски теми. Споровете ще стигнат по-скоро до конфликти, отколкото до възприемане на обща теза. Аргументите на събеседниците може да ви изглеждат неубедителни, придържайте се към максимата, че не всички разполагат с вашата богата гама от познания.

Козирог

Въздържайте се от импулсивни реакции и ексцентрични прояви. Обкръжението, в което се намирате може да не оцени „оригиналността“ ви и да се стигне до досадни разправии. Ролята на добър слушател ще ви е от полза, ще научите детайли, от които след време ще можете да извадите дивиденти.

Водолей

Не вярвайте на всичко, което чувате или четете. Не се ентусиазирайте излишно от оптимистични съобщения в медиите, които ще изобилстват от фалшиви новини. Въздържайте се от окончателни решения, ако имате дори най-малко съмнение относно верността на получената информация.

Риби

Ако събитията не се случват според предположенията ви, не бързайте да се отчайвате. Трябва ви време, за да се ориентирате в обстановката. Скоро ще разберете, че дребните промени всъщност са положителни. Едно е да споделите съмненията си, а съвсем друго да търсите съвет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари