IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 май

5 май 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката около вас ще е спокойна и няма да се натъкнете на затруднения при осъществяване на замислите си. Интуицията и фантазията ви са силни и ще ви подскажат правилната тактика. Подхождайте отговорно към организацията на финансите си.

Телец

Излъчването ви е силно и ще получите необходимата подкрепа. Изпълнявайте старателно практическите си задачи. Използвайте част от свободното време за подобряване на визията, а друга част за удовлетворяване на духовните си нужди.

Близнаци

Не е изключено да присъствате на събитие с много участници. Ще е полезно за вас, защото ще осъзнаете в дълбочина социалната тенденция на събитието. Ако участвате активно ще привлечете вниманието на аудиторията.

Рак

Приятните емоции ще се случат по време на пътуване, а неприятните ще са свързани с роднини. Наслаждавайте се на всяка свободна минута сред природата или присъствайки на място, където досега не сте били. Не бързайте да отговаряте на предложенията на роднините, има някаква уловка, която трябва да разкриете самостоятелно.

Лъв

Запазете спокойствие и не си разваляйте настроението от дребните несполуки, които ще се случат. Такива ще има, но няма да се отразят сериозно на текущите ви занимания. Избягвайте финансовите рискове и контактите с непознати. Няма условия за активна дейност, така че намалете темпото.

Дева

Романтичните преживявания ще ви накарат да се размечтаете. Не отлагайте практическите си задачи, но се занимавайте с тях само преди обед. Обстоятелствата може да ви принудят да направите непредвидени разходи. Постарайте се да ги ограничите максимално.

Везни

Занимания, които сте изоставили, защото ви отегчават, отново ще излязат на преден план. Не се опитвайте да прехвърлите изпълнението им на някой друг. По-добре е да ги довършите веднъж завинаги, а за да ви е по-лесно прекъсвайте работата си с тях от време на време и се заемайте с нещо друго. Няма да усетите как сте ги отхвърлили и заедно с това сте свършили куп други неща.

Скорпион

Физическите занимания са за предпочитане пред интелектуалните. Фитнес, спа процедура, излет сред природата ще стабилизират психическото ви състояние. Не оставайте дълго време в затворено пространство, възможно е да ви връхлетят мрачни мисли и настроението ви да стигне до състояние на краен песимизъм.

Стрелец

Непредвидено предложение на приятели ще ви изкуши да промените днешната си програма. Попадайки в компания, в която има непознати изведнъж ще се окажете в центъра на вниманието. Преценявайте действията си, прекаленото ви сближаване с личност от противоположния пол може да стане повод за интрига.

Козирог

Както енергетиката, така и настроението ви са стабилни. Най-сигурни и спокойни ще се почувствате, ако днес сте в обкръжението на близките си или приятели, с които ви свързват общи интереси. Ще имате възможност да обмените опит и да усвоите нова информация.

Водолей

Изведнъж може да се окаже, че имате много работа и по-голямата част от нея не търпи отлагане. Печелившата ви тактика е да заложите на творческите хрумвания и фантазията си. Част от задачите можете без никакви опасения да възложите на близките си. Ще се съгласят без да коментират.

Риби

По благоприятно стечение на обстоятелствата може да се окажете на едно и също място с нови делови партньори, с които си сътрудничите отскоро. Бъдете общителни. Не изпускайте възможността да ги опознаете по-отблизо. Ще си изградите ясна представа доколко би могъл да се развие бизнесът ви с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари