IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 май

6 май 2019 07 00

Какво вещаят звездите за Гергьовден?

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се съобразявате с куп случайности. Семейните отношения ще са спокойни, ако се въздържате от остри забележки. В професионален план не се очакват промени.

Телец

Препоръчително е да сте пестеливи. Не се подвеждайте по изгодни реклами за стоки или услуги, ще се окажете губещата страна. Няма да имате проблеми с оформянето на документи.

Близнаци

Неприятни преживявания, свързани със стара връзка, може да ви причинят тревоги. Ако не запазите дистанция спрямо новите си познати ще повторите предишни грешки, с които трудно ще се справите.

Рак

Дребна покупка ще ви зарадва и през целия ден ще сте в прекрасно настроение. Подходящ момент да потърсите съгласие с хората, които по един или друг начин сте засегнали с отрицателните си емоции.

Лъв

Въздържайте се от каквито и да било инвестиции. Привлекателни сте и ще станете обект на нечие натрапчиво внимание. Ако сте обвързани не давайте повод за ревност.

Дева

Мислите ви ще са свързани предимно с личните и романтични отношения. Отделете време за спорт, за да изразходвате по правилен начин част от напиращата енергия. В противен случай може да станете раздразнителни.

Везни

Запазете спокойствие, ако ненадейно попаднете в някаква стресова ситуация. Не се затваряйте в себе си. Споделете с близък или направете едно от онези неща, които ви действат успокояващо, например да си купите някоя дрънкулка. Ще се наложи да овладеете емоциите, за да се справите с текущите си занимания.

Скорпион

Ще се случи някаква промяна на работното място. Може да ви помолят да предприемете пътуване вместо колега. Първоначално ситуацията ще ви ядоса, но скоро ще разберете, че така е по-добре за вас.

Стрелец

Ще се наложи да отхвърлите предложение за сътрудничество поради невъзможността да си го позволите финансово. Мисълта, че губите добра възможност ще ви изнерви. Съсредоточете се в текущата си работа. В края на деня ще получите информация, позволяваща ви да направите първата крачка към въпросния проект.

Козирог

Спазвайте правилата за движение, независимо дали ще шофирате или ще сте в ролята на пешеходци. Възможно е да намерите на изгодна цена стока, която търсите от доста време. Ще имате финансовата възможност да я закупите, но преди да го направите е желателно да обсъдите ситуацията с близките си, няма да приемат изненадата с възторг.

Водолей

Жест от близък ще ви развълнува. Ще си дадете ясна сметка колко важни са за вас личните отношения. Не е изключено да се наложи да се реванширате за услуга, която са ви направили наскоро. Не отказвайте, ще се почувствате доволни от себе си.

Риби

Наблюдавайте събеседниците си и се съобразявайте с начина им на мислене, особено ако са от друга националност или етнос. Някой може упорито да се стреми да получи вниманието ви. Моментът не е подходящ за скоротечни любовни афери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари