IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 6 - 12 май

6 май 2019 10 45

Ето какво да очаквате през следващите няколко дни

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 6-28 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отстоявайте позициите си активно. Колегите и партньорите може да ви разочароват с некоректното си поведение. Не пренасяйте нервното напрежение от работата и бизнеса върху членовете на семейството си. Не разчитайте на допълнителни финансови постъпления дори да ви се струва, че нещата всеки момент ще се случат. Ако не овладеете пристъпите на раздразнителност ще навредите необратимо на любовните отношения.

Телец

Обмисляйте внимателно всяко свое действие като се съобразявате с обстановката. Колкото и да сте убедителни бъдете готови, че няма да си осигурите привърженици за онези предложения, които до момента не са получили подкрепа. Роднините може да застанат на ваша страна, но на колегите не разчитайте, по-скоро ще ви подведат. Разходите ви леко ще се увеличат. Изразходвайте средствата си икономично. Въздържайте се от прояви на инат в личните отношения.

Близнаци

Заемете се с дейности, изискващи търпение и последователност. През тази седмица ще имате възможност да „поставите нещата по местата им“. Направете го, ще улесните работата си неимоверно. Преценявайте задълбочено офертите, които получавате. Ще има изгодни предложения за пътувания и летен отпуск. Не е изключено да ви повишат заплатата или да намерите вариант за допълнителни приходи. Съобразявайте се със здравословното си състояние и физически възможности. Любимият човек ще намери начин да ви изненада.

Рак

Заниманията ви през тази седмица ще са предимно познати, рутинни и до голяма степен отегчителни. Ще се справите, ако успеете да овладеете емоциите и не си търсите повод за разправии. Проявете последователност без да я комбинирате с натрапчиви изисквания и остри критики към околните. Не приемайте мнението си за единствено правилно. Финансовото ви положение не е в най-добрата си фаза и ще остане такова. Не прекалявайте с разходите. Любимият човек ще прояви разбиране когато сте в лошо настроение, но независимо от всичко не е желателно да злоупотребявате и да изисквате безпрекословно съобразяване с прищевките ви.

Лъв

Търсете съдействие от квалифицирани специалисти за справяне със сложните казуси. Действайте внимателно, задълбочено и анализирайки детайлите. Предложенията ви ще бъдат приети единодушно и нерядко ще се налага да заемате неформална лидерска позиция. Подхождайте отговорно към юридическите претенции, които може да бъдат отправени към вас. Ще успеете да уредите търговска сделка, която ще е свързана с допълнителни постъпления. Разплатете задълженията си незабавно. Съобразявайте се със забележките на любимия човек. Време е да изгладите съществуващите недоразумения.

Дева

Преодолейте честолюбието и участвайте в общите занимания, отчитайки приноса на останалите участници. Овладейте емоциите, за да игнорирате евентуални провокации. Не давайте възможност на колегите и най-вече на съседите си да ви въвличат в интриги. Ще ви е от полза, ако заложите на присъщия си прагматизъм. Въздържайте се от каквито и да било обещания, които трябва да обезпечавате финансово. Не купувайте стоки на лизинг. Не е подходящо да инициирате промени в личните и любовни отношения.

Везни

Източникът на грижите ви през тази седмица ще е един, а имено роднините и уреждането на финансови взаимоотношения с тях. Няма да ви е никак лесно. Защитавайте интересите си, но бъдете готови за някои компромисни, макар и временни решения. На работното място обстановката ще е по-благоприятна. Натоварванията ще са умерени и ще можете да наваксате с пропуснатите срокове. Приходите ще са плод на ваша самостоятелна работа. Не обсъждайте авоарите си. Възможно е да получите печалба от случайна лотарийна игра, по възможност не я оповестявайте. Причината за дисхармония в любовните отношения може да са спонтанните пристъпи на ревност от ваша страна.

Скорпион

Отдайте дължимото на външния си вид. Не залагайте само на природната си привлекателност, инвестирайте малко време и грижа. Контактите през тази седмица ще са интензивни, а за да бъдат и полезни трябва да изглеждате добре и да се държите коректно. Ще можете да уговорите и парафирате условията по важни перспективни сделки, ако устойчиво задържите вниманието на партньорите си. Дългосрочните инвестиции ще се възстановят, но след доста време. Контролирайте разходите, за да избегнете финансовите сътресения. Гарантирано ще преживеете положителни емоции, ако се съобразявате с предпочитанията на любимия човек.

Стрелец

Ненадейни възможности за промяна на динамичния стереотип ще бъдат подсказани от старите ви приятели. Предложенията ще са интригуващи и може да провокират фантазията ви. Мечтите са най-хубавото безплатно нещо, но когато става дума за бизнес е препоръчително да стъпите здраво на земята, вместо да витаете в облаците. Анализирайте условията едно по едно и не подписвайте нищо, ако не сте изчистили всички неясноти. Избягвайте скъпите покупки, а ако се налага да направите някакви минимални инвестиции, то постарайте се да ги обвържете с гаранции. Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Ако бизнесът е приоритетен оставете уреждането на любовните дела за по-късно.

Козирог

Мобилизирайте се, предстои един доста напрегнат период. Ще се наложи да отделите време за уреждане на стари проблеми, които са останали недовършени или са намерили частично решение, адаптирано към определен етап. Следвайте принципите си и вярвайте на собствения си опит. Придържането към чужди съвети ще ви вкара в неприятната ситуация да повторите стари грешки и да загубите много време за отстраняването им. Разчитайте на интуицията си при уреждане на финансови въпроси, особено ако са свързани с приятелски отношения. Заетостта ще се отрази зле на личните контакти, проявете отстъпчивост.

Водолей

Малки успехи още в началото на седмицата ще ви заредят с добро настроение, а то ще се мултиплицира върху тонусът ви като цяло. Ще сте достатъчно спокойни, общителни и сигурни в себе си, за да се върнете към стари спорове, да намерите варианти, удовлетворяващи претенциите на всички участници и да възстановите единомислието. Ще съумеете да създадете необходимия баланс между общото и личното и да спечелите привърженици. Отделете умерена част от финансите си за развлечения, но без да участвате в хазартни игри. Дайте възможност на любимия човек да прояви инициатива, ще ви зарадва.

Риби

Препирните с близките ще се случват доста често през тази седмица. Нищо страшно, ако не задълбочавате дебатите. Търсете компромиси, не настоявайте на своето, когато усетите, че губите почва под краката си. Ще ви е много по-лесно, ако анализирате причините за раздора и не търсите вината винаги извън себе си. Всъщност, неефективно е да търсите вина, търсете приложимо решение. Възможно е обстоятелствата да ви принудят да превишите предварителния си финансов лимит. Преценете как да го превишите минимално. Разправиите с любимия човек ще охладят чувствата и не е изключено да предизвикат отчуждаване. С минимални усилия ще възстановите искрата на връзката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари