IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ще се казва новото кралско бебе?

8 май 2019 08 30

Британците продължават да залагат

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Как ще се казва новото кралско бебе? Това тръпнат да узнаят хиляди британци, а и много други хора по света, интересуващи се от живота на принц Хари и съпругата му Меган.

Според информация на букмейкърските къщи, цитирана от „Daily Mail“, Джеймс и Александър са фаворити на залагащите.

В момента въпросните имена са с коефициент от 7/2. След тях се нареждат Артър, Едуард и Оливър.

Всички знаят, че Меган не спазва на 100% протокола и подобно на други свои действия, може да избере по-нетрадиционно име за сина си.

Един от вариантите е Чарлз – така детето ще носи името на дядо си, но той отдавна бе отхвърлен. Според компанията „Уилям хил“, по-вероятно е момченцето да се казва Артър. Конкурентната „Пади Пауър“ пък залага на две – Александър и Джеймс.

Очакваше се Даяна да бъде сред имената, ако бебето бъде момиче. В в този случай, когато полът е момче, Хари и съпругата му могат да отдадат почит към покойната принцеса като изберат нейното фамилно име – Спенсър. За него има залози от американски букмейкърски къщи.

Синът на херцога и херцогинята на Съсекс се роди рано сутринта в понеделник. Бебето тежи 3,26 кг. Все още не е ясно дали родителите му ще го покажат пред болницата, каквато е традицията на британското кралско семейство.

„С нетърпение очакваме да го видим и да разберем как ще се казва“, коментира по-рано Кейт, съпругата на принц Уилям.

Четете още:

Видни личности поздравиха Хари и Меган за първото бебе

Момче е! Херцозите на Съсекс си имат син

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари