IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британците не вярват на Меган за датата на раждане

10 май 2019 11 50

Хората се усъмниха, че бебето е на няколко дни

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Британци не вярват, че бебето на Меган и Хари е само на няколко дни. След като съпрузите показаха сина си за първи път, много хора изразиха съмнения в интернет пространството, че детето изглежда много по-голямо.

Много хора смятат, че синът на херцога и херцогинята на Съсекс се е родил две седмици преди 6 май, когато всъщност бе съобщена новината за появата му на бял свят.

Както всички разбраха, детето ще носи името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Родителите му изтъкнаха, че не желаят то да носи благородническа титла.

Смята се, че Арчи е съкращение от звучното Арчибалд – популярно име в Шотландия. То означава „уникален, дързък и смел“. Харисън пък насочва, че детето е син на Хари, а Маунтбатън се свързва с фамилията на принц Филип, който е прадядото, съобщава Daily Mail.

Британските медии разкриват, че преди около месец малкият принц Джордж казвал, че се казва Арчи. Тогава мнозина сметнаха, че детето е измислило свой прякор, но явно е чуло разговорите за името на своя най-нов братовчед.

Четете още:

Вълна от шеги за името на кралското бебе

Херцозите на Съсекс избраха име за сина си

Меган и Хари показаха бебето

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари