Има връзки, в които единият партньор поставя себе си на първо място през цялото време. И не обича да се съобразява с някого. Тук роля има и зодиакалният знак, смятат астролозите. Има определени зодии, които предпочитат да са независими.

Стрелец

Стрелците нямат нищо против излизането на срещи и връзките, стига всичко да се случва според техните разбирания. Не че искат да контролират всичко, просто ако нещата станат твърде сериозни, те много често прекратяват отношенията.

Тъй като представителите на тази зодия обикновено не са емоционално готови за сериозна връзка, се нареждат сред зодиакалните знаци, които се чувстват по-щастливи, когато са необвързани.

Близнаци

Представителите на тази зодия са много по-щастливи, когато са необвързани. Не че не обичат да имат връзка, но често предпочитат отношенията да са по-неангажиращи и да няма усложнения.

Те обичат да се забавляват и да са безгрижни, а не засипани с отговорности и ограничения. Близнаците едновременно са горещи и студени – един ден ви обичат, а на следващия се нуждаят от повече пространство. Често не знаете какво да очаквате от тях.

Дева

Девите са много придирчиви, когато става дума за интимни взаимоотношения. Това е както когато се опитвате да нарисувате нещо, за което имате много точна представа в главата си, но щом в действителност започнете да рисувате, резултатът няма нищо общо с представата.

Точно това се случва и с родените под този знак – те трябва да намерят точно това, което си представят и то трябва да бъде съвършено. Всичко това важи и за връзките и в крайна сметка те предпочитат да са свободни.